Κεντρική NBA Βιλντόσα: «Είμαι καλά, θέλω να γυρίσω στο NBA» [pic]

Βιλντόσα: «Είμαι καλά, θέλω να γυρίσω στο NBA» [pic]

555 jpg

Ο Λούκα Βιλντόσα ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ο οποίος επιβαρύνθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο διεθνής με τη φανέλα της Αργεντινής υποβλήθηκε σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Εν τω μεταξύ, είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νιου Γιορκ Νικς. Κατόπιν, η ομάδα του NBA, τον άφησε ελεύθερο πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν.

Ωστόσο, ο ίδιος δηλώνει, ότι πρώτη του επιλογή θα είναι η παραμονή στον «μαγικό κόσμο» του μπάσκετ. Με ανάρτηση του στα social media ξεκαθαρίζει τη θέση του και παράλληλα ευχαριστεί τους Νικς για τη στάση τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βιλντόσα:

«Γεια σας. Θέλω να σας ενημερώσω πως εγχειρίστηκα στο πόδι, είμαι καλά και όταν μου το επιτρέψουν οι γιατροί, θα ξεκινήσω να αναρρώνω για να παίξω και πάλι μπάσκετ. Είχα δύσκολους μήνες, κουβαλούσα τον τραυματισμού πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και προσπαθούσα να συνεχίσω, όμως κάποια στιγμή απλά δεν άντεχα άλλο.

Ο πόνος ήταν πολύ έντονος και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισα με την οικογένειά μου και με την κοπέλα μου το καλύτερο για την υγεία και για το μέλλον μου. Ευχαριστώ τους Νικς, ήταν εκπληκτικοί απέναντί μου όπως και όσοι ενδιαφέρθηκαν για εμένα. Η έξοδος από το ΝΒΑ ήταν ένα ραντεβού για αργότερα. Θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω, από αύριο κιόλας. Αυτό είναι το όνειρό μου και θα το κυνηγήσω»

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…