Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Τζος Κάρτερ: «Έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόκληση»

Τζος Κάρτερ: «Έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόκληση»

ΠΑΟΚ ΚΑΡΤΕΡ

Ο Τζος Κάρτερ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι παρά την ήττα από το Λαύριο στην πρεμιέρα, υπάρχει μια νέα πρόκληση, το BCL.

Ο Τζος Κάρτερ, σε δηλώσεις του, είπε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αφήνουν πίσω τους την ήττα από το Λάυριο. Συγκεκριμένα, ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά», τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος που ξεκινά το BCL.

Ακόμα, χαρακτήρισε τη διοργάνωση μια νέα πρόκληση για όλους στην ομάδα και είναι χαρούμενος που θα ξαναπαίξει εκεί. Ο Τζος Κάρτερ, έχει αγωνιστεί στο BCL με τις Τουρκ Τέλεκομ, Καρσίγιακα και Σάσσαρι, έχοντας πλούσια εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού, στο paokbc.gr:

Carter: «Έχουμε μπροστά μας μία νέα πρόκληση…»

Μαζί με τον Vlado Jankovic είναι οι πιο έμπειροι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco και με τα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Κι αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να γνωρίζει και να εκτιμά ιδιαίτερα ο Josh Carter την έναρξη του Basketball Champions League.

«Έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόκληση. Είναι πάντα ενδιαφέρον να παίζεις με ομάδες από διαφορετικές χώρες, με ένα διαφορετικό στυλ μπάσκετ. Είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι, ο ένας δίπλα στον άλλο και να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία, με το επόμενο παιχνίδι που είναι λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Είχαμε μια κακή εμφάνιση, πρέπει να ανασυνταχθούμε, να παίξουμε καλύτερα και να αποκτήσουμε μια καλύτερη αίσθηση του ποιοι είμαστε», τονίζει αρχικά ο Josh Carter και αναφερόμενος στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Stoiximan Basket League είναι ξεκάθαρος:

«Από κάθε ήττα πρέπει να μαθαίνεις. Δεν παίξαμε καλά, δεν προστατεύσαμε την μπάλα. Υπάρχουν κι αυτές οι μέρες, που δεν θα παίξεις καλά. Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα, αλλά συνέβη και σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα».

Από την Κυριακή το ενδιαφέρον όλων στον ΠΑΟΚ mateco επικεντρώνεται στο παιχνίδι με την Igokea, για την οποία ο Josh Carter υποστηρίζει: «είναι καλή ομάδα. Είχαν καλή παρουσία πέρσι στη διοργάνωση, παίζουν στο γήπεδο τους και σίγουρα θα θέλουν να κερδίσουν».

Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ mateco εκφράζει και την ικανοποίησή του που ξεκινά το Basketball Champions League, γιατί όπως λέει… «Μόνο ενθουσιασμένος μπορώ να είμαι που ξεκινά το Basketball Champions League. Είναι μία συναρπαστική διοργάνωση, μου αρέσει να βλέπω άλλες χώρες, άλλες ομάδες, αλλά και να συναντώ παλιούς μου παίκτες, όπως αυτός που ελπίζω ότι θα συναντήσω μετά από περισσότερα από 10 χρόνια σε αυτό το ταξίδι».

  • IMG 5820

    Μουρθία – Μάλαγα 74-80

    Στο Final Four του BCL πέρασε η Μάλαγα. Η Ουνικάχα Μάλαγα  πήρε την νίκη στο πρώτο Ισπανικ…
  • ΛΑΥΡΙΟ - ΜΑΡΟΥΣΙ

    Λαύριο – Μαρούσι 76-90

    Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…
  • vlado jankovic karditsa apollon patras

    Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

    «Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…