Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τρινκιέρι – «Αυτή είναι μια νίκη της ομάδας»

Τρινκιέρι – «Αυτή είναι μια νίκη της ομάδας»

Τρινκιέρι

Η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε μία σημαντική κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου,με 82-69 εκτός έδρας. Ο Αντρέα Τρινκιέρι τόνισε πως η νίκη αυτή ήταν σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας του.

Οι Γερμανοί δεν είχαν κάνει καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Ωστόσο, έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες και μάλιστα τις δύο εκτός έδρας. Ο Ιταλός τεχνικός, προ ημερών είχε επισημάνει πως η ομάδα σιγά-σιγά θα ανακάμψει. Μέχρι τώρα δικαιώνεται, ωστόσο στο τέλος θα φανούν όλα.

Χαρακτηριστικά, ο Τρινκιέρι δήλωσε: «Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι. Πάντα έτσι είναι στα back-to-back. Είστε “στραγγισμένοι” από το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να ταξιδέψεις και να παίξεις και για τις δύο ομάδες. Πρέπει, λοιπόν, να κερδίσεις ένα παιχνίδι σαν να παλεύεις στη… λάσπη. Είσαι βαρύς και αργός. Βρήκαμε όμως τον τρόπο να γίνουμε καλύτεροι στο τρανζίσιον, βρήκαμε τον τρόπο να βρούμε τους… καυτούς παίκτες.

Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ο Χάντερ, ο Χίλιαρντ και ο Ουόλντεν ήταν αυτοί που άλλαξαν το παιχνίδι. Αλλά αυτή είναι μια νίκη της ομάδας. Απλώς μας έδωσαν ώθηση στην επίθεση, αλλά αυτή είναι μια αμυντική νίκη. Αυτό χρειαζόμασταν μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, να νιώσουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…