Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τόμας Ουόκαπ: «Απέχουμε απ’ την τελειότητα» [vid]

Τόμας Ουόκαπ: «Απέχουμε απ’ την τελειότητα» [vid]

Τόμας Ουόκαπ

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε μετά ο τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπασκόνια  και στάθηκε στα μικρά λάθη που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι». Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι η προσοχή στις λεπτομέρειες στην άμυνα, έφεραν την επικράτηση.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκάρντ, Τόμας Ουόκαπ:

«Δώσαμε προσοχή στις λεπτομέρειες στην άμυνα μας βοήθησε, ελέγξαμε τον ρυθμό, δεχτήκαμε μόλις 10 πόντους (ή κάτι τέτοιο) στην 1η περίοδο και αυτό μας έδωσε ρυθμό για το υπόλοιπο ματς.

Απέχουμε απ’ την τελειότητα. Η Μπασκόνια είχε αρκετές απουσίες, ενώ στην άμυνα μας, στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε κάποια λάθη. Όταν αλλάξαμε τις άμυνες μας, τους δώσαμε αρκετούς πόντους. Μπορεί να ήμασταν μπροστά με 25 πόντους, αλλά υπάρχουν πράγματα για να βελτιώσουμε.

Στο 4ο δεκάλεπτο, υπήρχαν πέντε λεπτά που κάναμε λάθη στην άμυνα και στην επίθεση, αλλά το υπόλοιπο του αγώνα ήταν καλό.

Δεν μπορούμε να κοιτάμε το πρόγραμμα. Τώρα κοιτάμε το ματς της Κυριακής και όχι το επόμενο της EuroLeagueΑύριο θα δούμε το ματς του πρωταθλήματος και μετά απ’ αυτό τη Ρεάλ.

Και στη Ζαλγκίρις είχα ματς που δεν σκόραρα, αλλά προσπαθούμε να επηρεάσω το παιχνίδι με άλλον τρόπο και στις δύο πλευρές του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να είμαι μονοδιάστατος. Αυτό είναι το προσόν μου και αυτό προσπαθώ να κάνω».

Δείτε το βίντεο με τίς δηλώσεις:

:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…