Κεντρική Λάρισα Θοδωρής Ζάρας: «Κομβικό το ματς με τον Ηρακλή»

Θοδωρής Ζάρας: «Κομβικό το ματς με τον Ηρακλή»

Λάρισα Ζάρας

Η Λάρισα αντιμετωπίζει αύριο τον Ηρακλή και ο Θοδωρής Ζάρας αναφέρθηκε σε αυτό το ματς. Γράφοντας στο blog που διαθέτει στον ΕΣΑΚΕ, ο παίκτης τόνισε ότι ο αντίπαλος είναι ανταγωνιστική ομάδα, αλλά εκείνοι είναι έτοιμοι.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σας, καταρχήν θα ήθελα να τονίσω ότι παρά το αρνητικό σερί που έχουμε τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές ομολογώ ότι παίζαμε με καλές ποιοτικά ομάδες.

Η ΑΕΚ, το Λαύριο και ο Προμηθέας είναι στους πρωταγωνιστές της φετινής Basket League και εμείς σε όλους αυτούς αγώνες κάναμε κάποια κενά διαστήματα τα οποία μας κόστισαν τη νίκη καθώς και στους τρεις αγώνες για αρκετή ώρα συμβαδιζαμε στο σκορ με τον αντίπαλο ενώ με το Λαύριο ήμασταν και για αρκετή ώρα μπροστά.

Παρ’ όλα αυτά δεν θέλουμε και δεν χρειάζεται να στεκόμαστε σε δικαιολογίες, σίγουρα παίζουν πολλά ρόλο στην έκβαση ενός αποτελέσματος αλλά εμείς οφείλουμε να παραμένουμε σκληροί πνευματικά και σωματικά στον στόχο μας ώστε να αποδίδουμε στο γήπεδο όσο το δυνατόν καλύτερα.

«Ανταγωνιστική ομάδα ο Ηρακλής»

Ο Ηρακλής παρουσιάζει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Το είδαμε και την προηγούμενη αγωνιστική όπου κόντραρε στα «ίσα» τον Ολυμπιακό. Πήγε το ματς στην παράταση και μάλιστα είχε καλές ελπίδες να κερδίσει.

Δεν σας κρύβω ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς το ματς της Κυριακής. Θα έλεγα ίσως το σημαντικότερο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η εβδομάδα που διανύσαμε ήταν απαιτητική και θέλουμε να βγάλουμε αυτά τα οποία έχουμε δουλέψει. Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι για τη νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…