Κεντρική NBA Συνεχίζει ο Σακίλ κατά Ίρβινγκ: «Πάρε δρόμο»
NBA

Συνεχίζει ο Σακίλ κατά Ίρβινγκ: «Πάρε δρόμο»

NBA

Ο Σακίλ Ο΄Νιλ δεν λέει να σταματήσει τις επιθέσεις κόντρα στον Ίρβινγκ, αλλά και γενικά εναντίον των ανεμβολίαστων παικτών.

Ένας από τους ανεμβολίαστους παίκτες του NBA παραμένει ο Καϊρί Ίρβινγκ. Μάλιστα επιμένει στην απόφασή του όπως φαίνεται και δεν πρόκειται να εμβολιαστεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσει όλα τα εντός έδρας ματς των Μπρούκλιν Νετς για φέτος. Το θέμα αυτό, σε συνδυασμό με τα 200εκ. δολάρια που παίρνει αυτή τη στιγμή ο Αμερικανός σταρ, εξόργισε τον πρώην κορυφαίο σέντερ.

Συγκεκριμένα ο Σακίλ είπε: 

«Επιλογή του να κάνει αυτό που πιστεύει. Αλλά δεν πρέπει να κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Έχει τις απόψεις του. Έχει υποχρέωση από την στιγμή που πήρες τα 200 εκ. δολάρια. Δεν μου αρέσει που λέει πως δεν σέβονται την ιδιωτική του ζωή. Όταν παίρνεις 200 εκατ. δολάρια, δεν έχεις ιδιωτική ζωή. Αλλά αν είσαι στην ομάδα μου και δεν μπορείς να παίξεις στα εντός έδρας παιχνίδια, τότε δεν σε θέλω δίπλα μου. Έχουμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε, σέβομαι τις απόψεις σου αλλά δεν θα μπερδευόμαστε επειδή θα παίζει εκτός και όχι στα εντός έδρας. Πάρε δρόμο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…