Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόμαστε τον έκτο παίκτη μας»

Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόμαστε τον έκτο παίκτη μας»

Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραχώρησε δηλώσεις ενόψει Παναθηναϊκού. Η Μακάμπι υποδέχεται τους πράσινους (21/10 21:05) για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague. Για πρώτη φορά το μετά τον κορονοϊό το γήπεδο της ομάδας του στρατού θα είναι γεμάτο. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος περιμένει ένα δύσκολο ματς γι΄αυτό και η παρουσία των οπαδών είναι πολύ σημαντική.

Η ομάδα του λαού αναμένεται να έχει μία μεγάλη επιστροφή. Απέναντι στην Ελληνική ομάδα υπολογίζεται κανονικά ο Άντε Ζίζιτς, ο οποίος ξεπέρασε πιο γρήγορα από όσο αναμενόταν το πρόβλημα τραυματισμού του. Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι ο Κροάτης σέντερ θα απουσιάζει για έξι εβδομάδες, όμως επέστρεψε στις πέντε. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 34 ματς και είχε 9,1 πόντους κατά μέσο όρο και 5,4 ριμπάουντ, σουτάροντας με 59% στα δίποντα.

Από την άλλη, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κάμερον Τέιλορ λόγω ίωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Επιστρέφουμε στην έδρα μας και μετά τη νίκη στην έδρα της Βιλερμπάν θέλουμε να συνεχίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που θέλει νίκες. Έχουν δώσει ορισμένα εκτός έδρας ματς, ενώ έφτασαν κοντά στη νίκη κόντρα στην Μπασκόνια και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και τώρα. Γι’ αυτό, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε στα δικά μας στάνταρ. Θα πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Έχουμε ανακοινώσει ήδη sold out και αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς χρειαζόμαστε τον έκτο παίκτη μας για να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη»

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …