Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Σεγκούρα: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Σεγκούρα: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

kouro 820x490 1 e1648398140451

Ο Κούρο Σεγκούρα δεν μπορεί παρά να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ο Ιωνικός μπορεί να έχασε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όμως πρόβαλε σημαντική αντίσταση για 35 περίπου λεπτά. Όπως είπε τους ευχαρίστησε κι όλας στα αποδυτήρια για την εμφάνισή τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Ιωνικού:

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για αυτούς με δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Εμείς γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου τους οποίους και ευχαρίστησα στα αποδυτήρια για τη προσπάθειά τους. Δεν είναι αρκετό να παίζεις καλά για 34-35 λεπτά προκειμένου να νικήσεις μεγάλες ομάδες, ειδικά όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Να κρατήσουμε τα καλά και να βελτιώσουμε τα άσχημα. Μετά την ήττα ποτέ δεν είσαι χαρούμενος. Όμως ταυτόχρονα είμαι και περήφανος. Πρέπει να μάθουν ότι μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε ομάδα, αρκεί να παίζουν με ένταση, ενέργεια και συγκέντρωση. Και φυσικά να χάσουνε από οποιαδήποτε ομάδα εάν δεν τα κάνουν όλα αυτά. Πλέον δεν υπάρχει χρόνος για κλάματα και ξεκούραση. Αύριο προπόνηση ώστε και να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Τετάρτης.»

Και κατέληξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ με την οικογένειά μου. Παρακολουθώ το ισπανικό πρωτάθλημα και την EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός είχε τα δυο ματς με Μπασκόνια και Ρεάλ. Από την αρχή τη σεζόν έχει καινούργιους παίκτες και αντιμετώπισε μεγάλες ομάδες. Μετά από τις δύο ήττες του, εμείς ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη η Δευτέρα, αλλά προσπαθήσαμε».

  • Λαύριο - Απόλλωνας

    Λαύριο – Απόλλων Πάτρας 82-75

    Νίκησε το Λαύριο και έστειλε πιο κοντά στην Elite League τον Απόλλωνα Έπειτα από ένα παιχν…
  • grant panathinaikos paok

    ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 73-89

    «Αγχώθηκε» για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός, αλλά «καθάρισε» στην τελευταία περίοδο Στις …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Τα αποτελέσματα του NBA

Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA. Με τους Ντάντζελο Ράσελ, Λεμπρόν Τζέιμς και Ά…