Κεντρική NBA Σανς: «Παγώνουν» οι συζητήσεις με τον Ντιάντρε Έιτον

Σανς: «Παγώνουν» οι συζητήσεις με τον Ντιάντρε Έιτον

Έιτον

Ο Ντιάντρε Έιτον ήταν από τους βασικούς λόγους που οι Φοίνιξ Σανς έφτασαν την περασμένη σεζόν στους τελικούς του NBA .Εκεί όμως έχασαν από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έιτον επιλέχθηκε από την ομάδα της Αριζόνα το 2018 στο νούμερο ένα του ντράφτ. Εκείνη η γενιά του 2018 ήταν πολύ καλή σαν ντραφτ αν σκεφτεί κανείς ότι άφησε πίσω του παίκτες όπως ο Λούκα Ντόντσιτς και ο Τρέι Γιάνγκ.

Πλέον ο δυναμικός σέντερ βρίσκεται στην τελευταία χρονιά του ρούκι συμβολαίου του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχει πλέον τη δυνατότητα να υπογράψει μαξ συμβόλαιο με τους Σανς. Ωστόσο στην παρούσα φάση δεν φαίνεται ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται σε τουίτ του ένας από τους πιο αξιόπιστους δημοσιογράφους του ΝΒΑ, ο Έντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Φοίνιξ Σανς δεν είναι πρόθυμοι να του προσφέρουν τέτοιο συμβόλαιο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσει κάθε συνομιλία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Έιτον από την μεριά του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να δεχθεί κάτι λιγότερο από το μαξ συμβόλαιο. Ειδικά από τη στιγμή που παίκτες από τη σειρά του έχουν ήδη υπογράψει με τις ομάδες του τεράστια συμβόλαια. Ο λόγος για τους Λούκα Ντόντσιτς, Τρέι Γιάνγκ και Τζίλτζιους-Αλεξάντερ. Πάντως, ο 23χρονος σέντερ είναι διαθέσιμος να υπογράψει πενταετές ύψους 172.5 εκατομμυρίων δολαρίων έως και 207 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την περασμένη σεζόν ο σέντερ από τις Μπαχάμες μέτρησε 14,4 πόντους, 10,5 ριμπάουντ και 1,2 τάπες ανά παιχνίδι.

Δείτε το χαρακτηριστικό τουίτ του Βοϊναρόφσκι:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…