Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης: Παίζει ο Χάνγκα, εκτός ο Γιούλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Παίζει ο Χάνγκα, εκτός ο Γιούλ

Ρεάλ Γιουλ Euroleague

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο WiZink Center (21/10 22:00) για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Η «Βασίλισσα» συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ο Άντονι Ράντολφ και ο Τρέι Τόμκινς δεν έχουν καταφέρει ακόμα να αγωνιστούν στο ξεκίνημα της σεζόν, αμφότεροι είναι ανέτοιμοι.

Στη λίστα αυτή τη φορά προστέθηκε και ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος αντιμετωπίζει εδώ και κάποιο διάστημα πρόβλημα στον ώμο. από την πρεμιέρα με την Εφές. Ο Ισπανός γκαρντ ενώ έπαιξε κανονικά στα επόμενα παιχνίδια, δείχνει να μην μπορεί να ξεπεράσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Από την άλλη αν και δεν είναι στο 100%, ο Άνταμ Χάνγκα θα παίξει κανονικά στο αυριναό ματς.

Αυτά είπε και ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, στην καθιερωμένη Media Day της Euroleague:

«Πρέπει να σταματήσουμε για λίγο με τον Γιούλ. Αποκόμισε ένα δυνατό χτύπημα απέναντι στην Εφές στον ώμο και είχε πολλές ενοχλήσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Αρχικά πιστεύαμε ότι ήταν απλώς ένα ελαφρύ πλήγμα, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να είναι κάτι άλλο. Ο Χάνγκα είχε ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο κόντρα στη Μονακό και άντεξε λίγο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Προτιμήσαμε να τον ξεκουράσουμε στο Λούγκο, αλλά την Τρίτη (19/10) προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Δεν είναι στο 100%, αλλά κάθε μέρα είναι καλύτερα και αύριο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μίλησε για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε γ…