Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρίφτης: «Πλεονέκτημα η παρουσία του κόσμου μας»

Πρίφτης: «Πλεονέκτημα η παρουσία του κόσμου μας»

Πρίφτης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο τη Φενέρμπαχτσέ και ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το ματς. «Είχαμε μια πολύ άσχημη εβδομάδα και θα πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε. Θα πρέπει να εμφανιστούμε στο γήπεδο και στην άμυνα και στην επίθεση. Να επιδείξουμε μια μεγαλύτερη σταθερότητα».

Όσο για το αν θεωρεί πως η ομάδα του χρειάζεται χρόνο: «Ισχύει πως ακόμη είναι νωρίς. Βέβαια, για το τελευταίο αποτέλεσμα δεν μπορούμε να επικαλεστούμε καμία απολύτως δικαιολογία. Με όλο τον σεβασμό στον Άρη νομίζω πως ήταν μια πολύ κακή διαχείριση από την πλευρά μας».

Αναφορικά με την Φενέρμπαχτσέ τόνισε: «Η Φενέρ διαθέτει μια περιφερειακή απειλή από Ντε Κολό και Χένρι, έχει μια καλή τετράδα ψηλών. Είναι καλοί τόσο στο πικ εν ρολ όσο και στο post up παιχνίδι. Έχει αρκετά θέματα που θα πρέπει να διαχειριστούμε αμυντικά, έχει και κάποιες αδυναμίες. Το θέμα είναι πως θα εμφανιστούμε όταν θα πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις».

Για το αν η παρουσία του κόσμου θα αποτελέσει πλεονέκτημα ή αν θα φέρει περισσότερη πίεση: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι θετικός και υποστηρικτικός απέναντι στην ομάδα. Είχαμε μια πρώτη εμπειρία στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”. Νομίζω πως η παρουσία του αποτελεί περισσότερο πλεονέκτημα υπό την έννοια του επιπλέον άγχους ή της πίεσης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…