Κεντρική Basket League ΑΕΚ Πετρόπουλος: «Να μη βρει ρυθμό ο Ολυμπιακός»

Πετρόπουλος: «Να μη βρει ρυθμό ο Ολυμπιακός»

Πετρόπουλος

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος, θα αγωνίζεται φέτος στην ΑΕΚ , υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα. Ο έμπειρος γκαρντ, σχολίασε το μεγάλο ματς μεταξύ των δυο ομάδων, το οποίο σηματοδοτεί και την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στην Α1.

Έτσι, ο Έλληνας γκαρντ σχολίασε το εν λόγω παιχνίδι, μέσα από το προσωπικό του μπλογκ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Εκεί, ο Πετρόπουλος, τόνισε πως ΑΕΚ δεν πρέπει να αφήσει τον Ολυμπιακό να βρει ρυθμό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλογκ ο άλλοτε «ερυθρόλευκος», Ανδρέας Πετρόπουλος:

«Καλησπέρα σας…

Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι, που επιτέλους ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η Basket League ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές υγεία.

Μακάρι να έχουμε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα και ο καλύτερος ας κερδίζει. Η περασμένη περίοδος ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας και ελπίζω φέτος να κυλήσουν όλα ομαλά.

Την Κυριακή, λοιπόν, έχουμε τη δική μας πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό, σε μία δύσκολη έδρα. Ξέρουμε τον Ολυμπιακό, το στυλ του παιχνιδιού του, το ρόστερ που διαθέτει και το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα γίνει ένα πολύ σκληρό ματς.

Θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την αναμέτρηση με το ξεκίνημά της και να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να επιβάλλει τον ρυθμό του. Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα και τελειώνουν στην επίθεση. Θέλει ψυχραιμία, συγκέντρωση και να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας.

Περιμένουμε να έχει κόσμο το γήπεδο, είναι κάτι που όλοι θέλαμε να συμβεί μετά το κλείσιμο των γηπέδων λόγω της πανδημίας και αυτό μας δίνει ακόμη ένα κίνητρο παραπάνω έτσι ώστε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο στόχο μας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη σε όλες τις ομάδες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…