Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πέρι: «Να δείξουμε συνέπεια με τη Μακάμπι»

Πέρι: «Να δείξουμε συνέπεια με τη Μακάμπι»

456 1 jpg

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» έχουν ένα κακό ξεκίνημα στη διοργάνωση και θέλουν να βγάλουν αντίδραση. Ο Κέντρικ Πέρι μίλησε για το προσεχές παιχνίδι και την κρισιμότητά του.  Αναφέρθηκε τόσο στην ομάδα του, όσο και σε αυτή του κόουτς Σφαιρόπουλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κέντρικ Πέρι:

Για το ματς με την Μακάμπι“Σίγουρα, θέλουμε να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση, σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς. Ξέρουμε το περιβάλλον στο οποίο πηγαίνουμε. Οι αντίπαλοί μας είναι πιο έμπειροι και θα αγωνίζονται εντός έδρας. Επομένως, θα είναι μια πρόκληση. Όμως, όλα είναι μέρος της διαδικασίας. Δείξαμε καλά στοιχεία, του τι μπορούμε να είμαστε. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε σταθερότητα για 40′”.

Για τα δυνατά στοιχεία των Ισραηλινών“Είναι αρκετά ισορροπημένοι στην επίθεση. Επίσης, παίζουν καλή άμυνα. Είναι δυνατοί σε κάθε θέση. Γι’ αυτό και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα προς τα πάνω”.

Για όσα δεν κάνει σωστά ο Παναθηναϊκός μέχρι σήμερα: Το πιο σημαντικό είναι η συνέπεια. Πρέπει να παίζουμε καλά για 40′. Παίζουμε καλά για 22′ ή 25′. Σε κάποια ματς για 18′ ή για 30′. Όμως, σε ένα πρωτάθλημα σαν την Euroleague, που δεν έχουμε την περισσότεροι εμπειρία, πρέπει να σιγουρευτούμε πως τα 30′ θα γίνουν 35′ και μετά τα 35′ θα γίνουν 40′, κάθε βράδυ. Δεν θα υπάρχουν εύκολα ματς σε αυτή την λίγκα. Πρέπει να μείνουμε σε αυτή τη διαδικασία”.

Για τον Γιόγκι Φερέλ: “Πιστεύω ότι σίγουρα μπορεί να βοηθήσει και στην επίθεση και στην άμυνα με δεδομένη την εμπειρία του. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να τον βοηθήσουμε να μπει γρήγορα στο κλίμα, να μάθει τα συστήματα και να νιώσει άνετα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ, με Σερέλη στον πάγκο του

Με Σερέλη και χωρίς Γκαρντ κόντρα στο Περιστέρι. Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί …