Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παπαπέτρου: «Να πετύχουμε περισσότερα πράγματα»

Παπαπέτρου: «Να πετύχουμε περισσότερα πράγματα»

Παπαπέτρου Παναθηναϊκός

Σε ένα «focus on» της Euroleague μίλησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για την πενταετία του στον Ολυμπιακό που «δεν μπορεί να σβηστεί» και για τις ευθύνες του ως αρχηγός. Ακόμα αναφέρθηκε και στο μπασκετικό του background, αλλά και την επιθυμία του να πετύχει ακόμα περισσότερα με την ομάδα.

Για τον Παπαπέτρου μίλησαν επίσης και οι Νεμάνια Νέντοβιτς και και Γιώργος Παπαγιάννης.

«Μεγάλωσα σε μπασκετική οικογένεια, ο πατέρας μου έπαιζε μπάσκετ και συνήθιζε να με διορθώνει και να με βοηθάει να ωριμάσω σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Οι επιλογές που έκανα ως προς το σε ποιες ομάδες θα παίξω και οι αποφάσεις στην καριέρα μου, ήταν 100% δικές μου. Έκανα ό,τι με έκανε χαρούμενο.

Τα πέντε χρόνια που πέρασα στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να σβηστούν, είναι μέρος της ζωής μου και είμαι χαρούμενος για ό,τι καταφέραμε. Αποφάσισα να κάνω το βήμα και να πάω στον Παναθηναϊκό και είμαι χαρούμενος εδώ. Έγινα αρχηγός Είμαι αρχηγός και έχω περισσότερες ευθύνες. Ελπίζω μαζί με την ομάδα να πετύχουμε ακόμα καλύτερα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία και παράδοση και είναι τιμητικό να διαδέχομαι τους αρχηγούς που είχε πριν ο Παναθηναϊκός.

Είμαι μέλος της ομάδας, είμαι αρχηγός της ομάδας και πιστεύω στις δυνατότητές μας. Προσπαθώ να προπονούμαι και να είμαι διαθέσιμος όσο περισσότερο μπορώ. Θέλω να περάσω τις γνώσεις μου στα πιο νέα παιδιά και να βοηθάω με όποιο τρόπο μπορώ την ομάδα μου και τον σύλλογο, με στόχο να προχωράμε μπροστά», ήταν τα λεγόμενα του Παπαπέτρου.

Από την πλευρά του ο Νεμάνια Νέντοβιτς:

«Είναι το πρόσωπο του Παναθηναϊκού και ήταν σημαντικό που τον κρατήσαμε. Το καλοκαίρι μιλάγαμε πολύ και όταν συνειδητοποίησα ότι ίσως έμενε, ήταν και ΄προσωπικός μου στόχος να τον πείσω να μείνει».

 

Τέλος ο Γιώργος Παπαγιάννης ανέφερε:

«Έχει μεγάλη εμπειρία και ξέρει πότε να κάνει το σωστό play ή την σωστή πάσα. Είναι ξεχωριστός και θέλει να βοηθάει την ομάδα».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…