Κεντρική Διεθνή Παπαλουκάς: «Με κάλεσαν από τον Παναθηναϊκό, είχα όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό» [vids]

Παπαλουκάς: «Με κάλεσαν από τον Παναθηναϊκό, είχα όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό» [vids]

Παπαλουκάς

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος», μίλησε για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τη μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και για έναν οπαδό του Παναθηναϊκού που τον… καταδίωξε.

Όταν η κουβέντα κινήθηκε γύρο από τους «αιώνιους». Ο παλαίμαχος γκαρντ αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε από τον Παναθηναϊκό και την απόρριψε. Επειδή ήθελε να πραγματοποιήσει το όνειρο που είχε από παιδί και δεν ήταν άλλο από το να αγωνιστή με τα «ερυθρόλευκα».

«Για μένα ήταν η σωστή απόφαση. Με είχαν πάρει τηλέφωνο από τον Παναθηναϊκό και τους είπα ότι δεν χρειάζεται να μπούμε σε διαδικασία δημοπρασίας. Εγώ είχα όνειρο από μικρό παιδί να παίξω στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα» να απαντάει στη συνομιλία που είχε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο αείμνηστος να του απαντάει με τη σειρά του: «Αγόρι μου δεν μου το έχει ξαναπεί κανένας αυτό. Το εκτιμώ και να ξέρεις ότι η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι πάντα ανοιχτή».

Επίσης, θυμήθηκε ένα απίστευτο περιστατικό με έναν οπαδό του Παναθηναϊκού που τον καταδίωξε. Για να του ζητήσει συγνώμη, επειδή μία φορά τον είχε βρίσει στο γήπεδο.

Δείτε αυτά και όλα όσα είπε Θοδωρής Παπαλουκάς στα παρακάτω βίντεο:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…