Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ : Με πίστη και απουσίες ενόψει Nymburk [vid]

ΠΑΟΚ : Με πίστη και απουσίες ενόψει Nymburk [vid]

ΠΑΟΚ Τολιόπουλος

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Νίμπουργκ στην Τσεχία, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του BCL. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει πίστη, αλλά και μεγάλη θέληση για την έκβαση της αναμέτρησης.

Σε δηλώσεις του, ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Βασίλης Τολιόπουλος, τόνισε πως παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, υπάρχει ενότητα μέσα στην ομάδα.

Η αναφορά του ΠΑΟΚ για το θέμα:

«Με τα πολύ σημαντικά προβλήματα των απουσιών των Jermaine Love και Γιώργου Καμπερίδη, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco ενόψει του αγώνα με την Nymburk, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης (12/10, στις 19:30) στο PAOK Sports Arena για την 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής.

Πριν από την προπόνηση της ομάδας μίλησε ο Βασίλης Τολιόπουλος για την σημασία και τις δυσκολίες του αγώνα με την Nymburk, και τα όσα είπα ο γκαρντ του ΠΑΟΚ mateco καταγράφηκαν από το παρακάτω βίντεο…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Τολιόπουλου:

«Σίγουρα έχουμε κάνει ένα κακό ξεκίνημα από άποψη αποτελεσμάτων. Στην Ιγκοκέα χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, στον Προμηθέα το παλέψαμε αρκετά. Σίγουρα αυτό που θέλαμε, ήταν να παραμείνουμε ενωμένοι όλοι μαζί στην ομάδα. Κάτι το οποίο νομίζω ότι το έχουμε καταφέρει. Σιγά Σιγά πρέπει να παίρνουμε νίκες και θέλουμε να ξεκινήσουμε από αυτό το παιχνίδι.

Είναι μια πάρα πολύ καλοδουλεμένη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Είναι μια ομάδα που είναι χρόνια μαζί, κάτι το οποίο τους κάνει να ξέρουν ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα και στην επίθεση να δείξουμε πολύ καλύτερο πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Πιστεύω ότι είμαστε μια ομάδα χτισμένη με πολύ καλή νοοτροπία και ισχυρούς χαρακτήρες. Ένα κακό ξεκίνημα δε μπορεί να ρίξει αυτή την ομάδα,θα βρούμε τα πατήματα μας και θα φέρουμε τα θετικά αποτελέσματα.

Πιστεύω ότι δε μας έχει βγει ακόμα επιθετικά. Είμαστε μια καινούργια ομάδα σχετικά. Πρέπει να βρούμε λίγο τη χημεία μας επιθετικά κυρίως. Σίγουρα και αμυντικά έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά μέσα από την προπόνηση και αν μείνουμε ενωμένοι θα καταφέρουμε να το αλλάξουμε αυτό».

Για το παιχνίδι του ίδιου:

«Αυτό έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Μπορώ να σκοράρω και να οργανώσω. Σίγουρα οργανωτικά δε μου έχει πάει καλά και πρέπει να το φτιάξω αυτό. Είμαι παίκτης που ζει από το σκοράρισμα, αλλά ούτε αυτό μου έχει πάει πάρα πολύ καλά και πρέπει να βρω έναν τρόπο να το αλλάξω».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…