Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ : Χάνει για 2-3 εβδομάδες τον Κάρτερ

ΠΑΟΚ : Χάνει για 2-3 εβδομάδες τον Κάρτερ

ΠΑΟΚ ΚΑΡΤΕΡ

Ο Τζος Κάρτερ τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Νίμποουργκ στην Τσεχία για το Basketball Champions League. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε το πρόβλημα του παίκτη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Το όνομα του Josh Carter μπήκε από χθες στο ιατρικό δελτίο. Ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στον ώμο στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την ERA Nymburk. Δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις (μαγνητική).

Ο Josh Carter υπέστη κάκωση άνω επιχείλιου χόνδρου στο δεξί ώμο. Ο Αμερικανός αθλητής ξεκίνησε συντηρητική αποκατάσταση του τραύματος και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για 2-3 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι μετά τους Jermaine Love και Γιώργο Καμπερίδη, ο κόουτς Λυκογιάννης θα έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα και μία επιπρόσθετη απουσία από τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco έχουν σήμερα ρεπό και από το πρωί της Πέμπτη, επιστρέφουν στο PAOK Sports Arena για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…