Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός: Να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης

Παναθηναϊκός: Να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης

1234 jpg

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει απόψε το δεύτερο παιχνίδι της διαβολοεβδομάδας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στη σημερινή αναμέτρηση καλείται, να υπερβάλει εαυτόν και να πάρει την νίκη μέσα στη Μαδρίτη στο «WiZink Center» (15/10, 22.00). Tηλεοπτική μετάδοση απο το Novasports Prime στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Αξίζει να σημειωθεί πως, θα προσπαθήσει να αποδράσει με το θετικό αποτέλεσμα, έπειτα από την ήττα απέναντι στη Μπασκόνια με 81-79. Στα θετικά για την ομάδα του Δημήτρη Πρήφτη, είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης απόψε.

Aπο την άλλη πλευρά η ομάδα του Πάμπλο Λάσο επιθυμώντας, να αυξήσει κατά μια νίκη το 2-1. Oι «Μαδριλένοι» προέρχονται απο νίκη απέναντι στη Μονακό με 94-86. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ράντολφ και Τόμπικς. Επίσης αμφίβολος παραμένει ο Τζείσι Κάρολ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι  Σρέτεν Ράντοβιτς από την Κροατία. Αλλά και ο Σάσο Πέτεκ από τη Σλοβενία και ο Γάλλος Ουγκ Τεπενιέ.

Η προιστορία των δυο ομάδων

Εαν ανατρέξουμε στην ιστορία η «κόντρα» των δυο ομάδων ξεκινά απο το 1962. Συγκεκριμένα σε 43 αναμετρήσεις η Ρεάλ, έχει επικρατήσει σε 27. Ο Παναθηναϊκός απο την δική του πλευρά δεν έχει καταφέρει, να πάρει την νίκη στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις. Αξιοσημείωτο παραμένει πως η τελευταία νίκη ήταν το 2013 στην φάση των 16 με το σκόρ 74-75 υπέρ των Πρασίνων στη Μαδρίτη

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…