Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός: Να αρχίσει με το δεξί τη διαβολοβδομάδα

Παναθηναϊκός: Να αρχίσει με το δεξί τη διαβολοβδομάδα

Παναθηναϊκός Ιωνικός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα στην Ισπανία την Μπασκόνια και αναζητά τη πρώτη του εκτός έδρας νίκη στη φετινή Euroleague.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την μεγάλη νίκη με τη Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ με 91-87. Έτσι θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη διαβολοβδομάδα που έχει καθώς την Παρασκευή θα βρίσκεται στη Μαδρίτη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ.

Όσον αφορά την αποστολή του «τριφυλλιού», ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο Έλληνας κόουτς έχει όλους του παίκτες στη διάθεσή του για τη δύσκολη αναμέτρηση με τους Βάσκους.

Από την άλλη, η Μπασκόνια προέρχεται από δύο ήττες στην Euroleague. Η μία ήταν από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και η άλλη από το Μιλάνο. Έτσι οι Βάσκοι θέλουν να κάνουν σεφτέ στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για ένα ακόμα παιχνίδι θα στερηθεί της υπηρεσίες του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ Άλεκ Πίτερς. Επίσης δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Εσθονό Σάντερ Ραϊέστε. Να σημειωθεί πως και οι δύο ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και δεν έχουν κάνει ντεμπούτο στη Euroleague.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ, Φερνάντο Ρότσα και Αν Πάντερ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…