Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Επιστροφή στις νίκες θέλει το «Τριφύλλι»

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Επιστροφή στις νίκες θέλει το «Τριφύλλι»

panathinaikos fenerbahce

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε απόψε στις 21.00 στο ΟΑΚΑ για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Στόχος των «Πράσινων» είναι η επιστροφή της ομάδας στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Ειδικότερα στα δύο τελευταία ματς κόντρα σε Μονακό και Άρη, η εικόνα που παρουσίασε το «Τριφύλλι» ήταν αποκαρδιωτική.

Οι δύο ήττες «ήρθαν» ως φυσικό επακόλουθο, οπότε απόψε το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη στοχεύει στη νίκη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, οπότε ο Έλληνας τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Επίσης, ο 52χρονος κόουτς αναμένει βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και κυρίως στη δημιουργία, στο μακρινό σουτ και στην άμυνα.

Στην αντίπερα όχθη η Φενερμπαχτσέ, του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, προέρχεται από νίκες, αλλά με μέτριες εμφανίσεις. Οι φιλοξενούμενοι επίσης δεν θα έχουν απουσίες στο αποψινό ματς.

Τέλος διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…