Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ουίλιαμς-Γκος: Πρόκληση για μας το ματς με τον Ολυμπιακό

Ουίλιαμς-Γκος: Πρόκληση για μας το ματς με τον Ολυμπιακό

Ουίλιαμς

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος επιστρέφει στον Πειραιά αυτή τη φορά όμως σαν αντίπαλος. Ο Αμερικανός γκαρντ φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2018-19 μετρώντας μαζί τους 9,2 πόντους, 4,2 ασίστ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 30 παιχνίδια. Αύριο όμως (08/10 21:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague. θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο απόφοιτος του Γκονζάγκα, εξαργύρωσε την καλή χρονιά του (αν και δεν εκτιμήθηκε), και πήγε στο NBA για λογαριασμό των Γιούτα Τζαζ. Το όνειρο του NBA όμως δεν πήγε όπως θα ήθελε και η Ρεάλ τον έκανε κάτοικο Μαδρίτης το φετινό καλοκαίρι.

Σχετικά με το ματς του Φαλήρου, ο Γκος στάθηκε στην ατμόσφαιρα των οπαδών και την πρόκληση που τους περιμένει. Παρ΄όλα αυτά τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο γκάρντ της «Βασίλισσας»:

«Νομίζω ότι η ομάδα είναι καλά. Βρισκόμαστε σε μια καλή στιγμή και έχουμε καλά αποτελέσματα αυτόν τον πρώτο μήνα. Υπάρχουν μερικοί νεοφερμένοι και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί ο ένας με τον άλλο. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες σε αυτό το ρόστερ και γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Στην Ελλάδα έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικούς οπαδούς και η ατμόσφαιρα στο γήπεδό του είναι υπέροχη. Είναι επίσης μια μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι θα πρέπει να παλέψουμε και να καταβάλουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουμε».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…