Κεντρική Γυναίκες Ολυμπιακός – Στη Ρωσία για την πρωτιά στον όμιλο

Ολυμπιακός – Στη Ρωσία για την πρωτιά στον όμιλο

Νικολοπούλου

Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου του Eurocup γυναικών. Για το σκοπό αυτό ταξίδεψε στη Ρωσία όπου και θα αντιμετωπίσει τη Ναντέζντα. Η γηπεδούχος ομάδα έχει και εκείνη δυο νίκες, όπως και οι «ερυθρόλευκες».

Συγκεκριμένα, η Ναντέζντα έχει νικήσει τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία, αλλά και τη Μπιντγκόζ στην έδρα της. Μάλιστα, επί της Πολωνικής ομάδας επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 77-4. Αντίστοιχα  άλλωστε και οι Πειραιώτισσες στο ΣΕΦ, είχαν επικρατήσει με σκορ 103-68 στην πρεμιέρα των ομίλων. Ακόμα, η Ρωσική ομάδα είχε επικρατήσει και επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, με 92-86.

Το Ναντέζντα – Ολυμπιακός θα διεξαχθεί στις 17:00 και θα μεταδοθεί από τον επίσημο λογαριασμό της FIBA  στο YouTube. Έτσι αύριο έχουμε ένα ντέρμπι για την πρώτη θέση του ομίλου και ένα για την τρίτη. Η Μπιντγκόζ υποδέχεται τις Σέρβες του Ερυθρού Αστέρα στην Πολωνία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19:00.

Η Ναντέζντα, σκοράρει μέχρι στιγμής με 44.1% από το τρίποντο και με 59% από το ζωγραφιστό. Πολύ καλή από το τρίποντο είναι Ζεντίκ καθώς μέχρι στιγμής σουτάρει με ποσοστό 55.6%. Ακόμα, η Γκάτλινκ, είναι πολύ δυνατή στο ριμπάουντ, αφού σε δυο ματς έχει συλλέξει συνολικά 17.

Η αποστολή που βρίσκεται στη Ρωσία αποτελείται από τις: Σάιλα Κούπερ, Αλέξις Τόλφρι, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Εβίνα Σταμάτη, Διονυσία Αλεξανδρή, Ελένη Σύρρα, Αγγελική Νικολοπούλου, Στέλλα Φουράκη, Ιωάννα Δίελα, Ευαγγελία Βαμβακά, Κριστίν Βίτολα, Ρουθ Χάμπλιν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζίμπαρτς για το παιχνίδι:

«Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι για την πρώτη θέση του ομίλου στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Θα παλέψουμε για το καλύτερο, θα παίξουμε δυνατό και έξυπνο μπάσκετ και θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…