Κεντρική Basket League Ολυμπιακός – Ρεπό πριν το… μπαράζ αγώνων [pic]

Ολυμπιακός – Ρεπό πριν το… μπαράζ αγώνων [pic]

Ολυμπιακός

Επιτέλους έδωσε ρεπό ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός, έχει αδιάλειπτες αγωνιστικές υποχρεώσεις από τον περασμένο Σεπτέμβριο οπότε και άρχισε το Κύπελλο Ελλάδας.

Έτσι, πριν το επόμενο… μπαράζ αγώνων σε Basket League και Euroleague, Έλληνας τεχνικός, έδωσε μια ανάσα στους παίκτες του. Ακολουθεί πρόγραμμα με πολλούς αγώνες, αλλά και δυο ταξίδια.

Από τη Μόσχα στη Θεσσαλονίκη πριν τη «διαβολοεβδομάδα»

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν την αρχή από την Παρασκευή στις 22/10. Ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Μόσχα, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη. Κατόπιν, ο Ολυμπιακός, έχει νέο ταξίδι, καθώς θα πάει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει (24/10) τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Στη συνέχεια, η Euroleague, έχει ορίσει τη διεξαγωγή της «διαβολοεβδομάδας», όπου η ομάδα του Μπαρτζώκα, παίζει στις 26 και 28/10 στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες, υποδέχονται την Άλμπα Βερολίνου αλλά και τη Φενέρμπαχτσε.

Έτσι μπροστά σε όλα αυτά τα παιχνίδια,  οι παίκτες του Ολυμπιακού, θα πάρουν σήμερα μια απαραίτητη ανάσα.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, σχολίασε αυτό το γεγονός με χιουμοριστικό τρόπο. Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο, το οποίο δείχνει τον Πρίντεζη να πανηγυρίζει.

Στο μήνυμα της ανάρτησης γράφει: «Όταν ελέγχεις το πρόγραμμά σου και διαπιστώνεις ότι επιτέλους έχετε μια ελεύθερη μέρα!»

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…