Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός : Να κάνει το 3 στα 3 απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός : Να κάνει το 3 στα 3 απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στα πλαίσια της 3η αγωνιστικής της Euroleague. Oι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να υπερκεράσουν το εμπόδιο των «Μπλαουγκράνα» και να συνεχίσουν το πολύ καλό ξεκίνημα. Με την νίκη αυτή θα εξασφαλίσουν την 3η νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Η αναμέτρηση θα προβληθεί από το Νοvasports Prime στις 22.00. Να επισημανθεί πως ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσεις στις δυο πρώτες αγωνιστικές τις Μπασκόνια (75-50) και Ρεάλ Μαδρίτης (74-68). Από την άλλη πλευρά των γηπεδούχων, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε της Άλμπα Βερολίνου με 94-64 και της Μπάγερν Μονάχου με 72-80.

Οι δυο ομάδες έχουν ένα χαρακτηριστικό που τις διαφοροποιεί,  δημιουργώντας μια αναμέτρηση με αμφίρροπο χαρακτήρα. Από τη μία πλευρά η Μπαρτσελόνα έχει σημειώσει 88 πόντους μέσο όρο, η οποία είναι η καλύτερη επίθεση. Ενώ ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί μόλις 59 πόντους κατά μέσο όρο. Παράλληλα οι ερυθρόλευκοι με όπλο την σφιχτή τους άμυνα στοχεύουν και στην τρίτη νίκη επί ισπανικής ομάδας.

Κλείνοντας αναφορικά με τις απουσίες οι φιλοξενούμενοι δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Ενώ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν μπορεί να υπολογίζεις στις υπηρεσίες των βασικών γραναζιών Μαρίνες και Σανλί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…