Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ολυμπιακός: Για το 5/5 εντός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Για το 5/5 εντός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

1234567 jpg

Να συνεχίσει το καλό του ξεκίνημα θέλει ο Ολυμπιακός στη φετινή Ευρωλίγκα και παράλληλα να συνεχίσει το σερί του και να πάει για το 5/5 εντός έδρας (21:00) στη σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε για την 7η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (4-2) επικράτησε δύσκολα απέναντι στην Άλμπα, παρόλα αυτά κράτησε απόρθητο το ΣΕΦ μέχρι σήμερα. Από την άλλη μεριά η Φενέρ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν (2-4) και έχει ανάγκη νίκες. Ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 74-76 στην Κωνσταντινούπολη με καλάθι του Μίροτιτς στο φινάλε. Χρειάζεται μία καλή εκτός έδρας νίκη για να πάρει τα… πάνω της. Το ρόστερ της παρολά αυτά είναι από τα πιο αξιόλογα στη φετινή Ευρωλίγκα, απλά δεν το έχει «παντρέψει» καλά μέχρι στιγμής ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Απών για τους Πειραιώτες θα είναι ο Χασάν Μάρτιν ενώ αμφίβολος για την τουρκική ομάδα είναι ο Ντανίλο Μπαρτέλ.  Η Φενέρ, παρά τις τέσσερις ήττες της, έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα ως τώρα καθώς δέχεται μόλις 68,3 πόντους μέσο όρο. Είναι δεύτερη σε δημιουργία με 18,8 ασίστ ανά παιχνίδι. Παράλληλα, είναι πρώτη στα κλεψίματα με 8,8 μέσο όρο.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία), Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία). Πριν μερικές ώρες, η Φενέρμπαχτσε εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία των αγώνων με Παναθηναϊκό, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, χαρακτηρίζοντάς την μοναδική υπεύθυνη για τις ήττες, και ευχή όλων είναι να μην έχει καταφέρει να επηρεάσει καταστάσεις με αυτή την κατά γενική ομολογία, άτοπη, κίνησή της.

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…