Κεντρική NBA Οι Νικς ακριβότερη ομάδα για 7η χρονιά, στην 17η οι Μπακς

Οι Νικς ακριβότερη ομάδα για 7η χρονιά, στην 17η οι Μπακς

knisk 820x490 1

Οι Νιου Γιορκ Νικς είναι η ακριβότερη ομάδα του ΝΒΑ. Έβδομη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με την ετήσια λίστα που δημοσιεύτηκε σήμερα από το Forbes. Οι Νικς, έχουν μόλις μία συμμετοχή στη σειρά playoffs από το 2000. Τελευταία φορά κατέκτησαν τίτλο στο ΝΒΑ το 1973. Αξίζουν 5,8 δισεκατομμύρια δολάρια, άνοδος κατά 16% σε σχέση με πέρυσι. Σύμφωνα με το Forbes βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής κατάταξης.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (5,6 δισεκατομμύρια δολάρια), Λος Αντζελες Λέικερς (5,5 δισεκατομμύρια δολάρια), Σικάγο Μπουλς (3,6 δισεκατομμύρια δολάρια) και Μπόστον Σέλτικς (3,5 δισεκατομμύρια) ολοκληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκονται στην 17η θέση με 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Παρουσιάζοντας άνοδο κατά 17% από πέρυσι.

Είναι η πρώτη φορά από τότε που το Forbes άρχισε να παρακολουθεί τα οικονομικά των ομάδων του ΝΒΑ το 1998, που τρεις ομάδες έχουν αξία 5 δισεκατομμύρια δολάρια  η καθεμιά. Παρά την πανδημία του Covid-19 που απέτρεψε τους οπαδούς να παρακολουθούν αγώνες για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2020-21 NBA, η μέση αξία των ομάδων αυξήθηκε κατά 13% στα 2,48 δισεκατομμύρια δολάρια λόγω των ρεκόρ χορηγιών και των υψηλών προσδοκιών για την επόμενη συμφωνία του πρωταθλήματος για τα τηλεοπτικά  δικαιώματα.

  • NBA Λέικερς - Ατλάντα Χοκς

    Τα αποτελέσματα του NBA

    Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA. Με τους Ντάντζελο Ράσελ, Λεμπρόν Τζέιμς και Ά…
  • Κάιρι Ίρβινγκ Top 10

    Με Ίρβινγκ η κορυφή του Top 10 (vid)

    Το καλάθι του Κάιρι Ίρβινγκ μπροστά τον Γιόκιτς στην κορυφή του Top 10 Ο Κάιρι Ίρβινγκ με …
  • Μπακς - Σανς Λίλαρντ

    Μπακς – Σανς 140-129

    Με Πόρτις – Λίλαρντ οι Μπακς καθάρισαν τους Σανς, δίχως Γιάννη Αντετοκούνμπο. No Giannis, …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα αποτελέσματα του NBA

Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA. Με τους Ντάντζελο Ράσελ, Λεμπρόν Τζέιμς και Ά…