Κεντρική NBA Οι Νετς συνέτριψαν τους Λέικερς στην preseason

Οι Νετς συνέτριψαν τους Λέικερς στην preseason

bruce brown nets preseason lakers 1 820x490 1 jpg

Οι Μπρούκλιν Νετς συνέτριψαν χθες με 123-97 τους Λος Άντζελες Λέικερς στο Staples Center στον πρώτο αγώνα για την preseason. Η ομάδα από το προάστιο της Νέας Υόρκης επικράτησε εύκολα , ωστόσο δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Όχι μόνο επειδή είναι αρχή της σεζόν, αλλά επειδή οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν χωρίς τους περισσότερους αθλητές τους.

Από τη μεριά των νικητών δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν, Κάιρι Ίρβινγκ, Πάτι Μιλς, Μπλέικ Γκρίφιν, Τζέιμς Τζόνσον και Τζο Χάρις. Αυτός που ξεχώρισε για την ομάδα του Στιβ Νας ήταν ο πρωτοεμφανιζόμενος, Κάμερον Τόμας, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους. Από 13 πόντους έβαλαν οι Ντέιβιντ Ντιούκ και ΝταϊΡόν Σαρπ, ενώ 12 προσέθεσε ο Μπρους Μπράουν. Ο Πολ Μίσλαπ πέτυχε 10 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, κάνοντας νταμπλ-νταμπλ.

Οι Λέικερς παρατάχθηκαν χωρίς τους Λεμπρόν Τζέιμς, Ράσελ Γουέστμπρουκ, Καρμέλο Άντονι και Τρέβορ Αρίζα. Πρώτος σκορερ ήταν ο Μαλίκ Μονκ με 15 πόντους. Από 11 είχαν Γουέιν Έλινγκτον και Ντουάιτ Χάουαρντ, ενώ 10 έβαλε ο Τάλεν Χόρτον-Τάκερ. Ο Άντονι Ντέιβις ήταν ο μοναδικός από τα μεγάλα αστέρια των ομάδων και σε επτά λεπτά είχε 6 πόντους.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…