Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ντόρσεϊ: «Η Ζαλγκίρις είναι επικίνδυνη ομάδα»

Ντόρσεϊ: «Η Ζαλγκίρις είναι επικίνδυνη ομάδα»

ntorsei 1 820x490 1 jpg

Ο Ντόρσεϊ μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Επικίνδυνη ομάδα χαρακτήρισε του Λιθουανούς, ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ.

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα, ανήκει στο πρόσφατο παρελθόν.  Η  σκέψη των παικτών του, βρίσκεται στο σημερινό παιχνίδι (15/10, 21.00, Nova Prime), με την Ζαλγκίρις.

Η ομάδα από το Κάουνας  «πλήγωσε» τους «ερυθρόλευκους» και στους δυο αγώνες της περσινής Ευρωλίγκα.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επισήμανε ότι οι Λιθουανοί χρειάζονται  την δεδομένη προσοχή από τον Ολυμπιακό, γιατί αναζητεί την πρώτη νίκη της στην φετινή διοργάνωση. Η Ζαλγκίρις προέρχεται από  3 ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και την αλλαγή του προπονητή (Γιούρι Ζντόβτς αντί Μάρτιν Σίλερ).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του  Ντόρσεϊ:

«Παίζουμε όλοι με όλους και ήταν ένα δυνατό τέστ που χάσαμε. Είμαστε, όμως, στον…δρόμο για τον επόμενο αγώνα και δεν στεκόμαστε περισσότερο στο προηγούμενο παιχνίδι. Το ίδιο θα γινόταν και αν είχαμε νικήσει την Μπαρτσελόνα.

Δεν ψάχνουμε περισσότερο το «γιατί» για διάφορες αιτίες της ήττας και κοιτάμε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις. Εμείς αρχίσαμε καλά στην έδρα μας και αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε στο ίδιο γήπεδο. Να μην χαλαρώσουμε, γιατί η Ζαλγκίρις είναι επικίνδυνη ομάδα και αναζητεί την πρώτη νίκη στην φετινή διοργάνωση. Μόνο το αποτέλεσμα της νίκης υπάρχει για τον Ολυμπιακό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κλειδώνει η όγδοη θέση στα play off της Ευρωλίγκα

Μπασκόνια και Βίρτους για το τελευταίο εισιτήριο στους “8” της Ευρωλίγκα. Η Μπ…