Κεντρική NBA Μπεν Σίμονς: Μπλέιζερς και Πέισερς οι πρώτοι διεκδικητές

Μπεν Σίμονς: Μπλέιζερς και Πέισερς οι πρώτοι διεκδικητές

Σίμονς NBA

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό, ο Μπεν Σίμονς δεν πρόκειται να αγωνιστεί με τους Φιλαδέλφια Σίξερς τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι στα άκρα, αφού οι Σίξερς δεν πλήρωσαν τελικά στον Αυστραλό την πρώτη δόση του συμβολαίου του.

Όπως ανέφερε ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος του NBA, Σαμς Τσαράνια, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Φυσικά, δεν συζητούν καν την ανάμειξη του Νταμιάν Λίλαρντ σε περίπτωση ανταλλαγής. Το όνομα αυτού που θα μπορούσε να μπει στο τραπέζι των διαπραγματέυσεων, είναι του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ. Όμως κι αυτό το σενάρια δε μοιάζει πιθανό αυτή τη στιγμή.

Πάντως, οι Σίξερς δεν έχουν κάνει γνωστό το «πακέτο» παικτών που θέλουν ώστε να ανταλλάξουν τον Σίμονς. Αυτό που ζητούν πάντως από τους Μπλέιζερς είναι τρία πικς α΄γύρου, όπως επίσης και άλλα τρία pick swaps. Δηλαδή οι Σίξερς να πάρουν την επιλογή του Πόρτλαντ σε περίπτωση που διαλέξει πιο ψηλά από εκείνους.

Σύμφωνα με τον Τσαράνια, ενδιαφέρον για τον Αυστραλό γκαρντ δείχνουν και οι Πέισερς , με τον Ντοκ Ρίβερς να καλοβλέπει την περίπτωση του Κάρις Λαβέρτ σε περίπτωση ανταλλαγής.

Εδώ τα όσα είπε ο Σαμς Τσαράνια:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4)

Τα φώτα στο ΣΕΦ Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (18/4). Συγκεκρ…