Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπαρτζώκας : «Να εκτελέσουμε καλά το πλάνο μας»

Μπαρτζώκας : «Να εκτελέσουμε καλά το πλάνο μας»

μπαρτζωκας jpg

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Πιστεύω πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να εκτελέσουμε καλά το πλάνο μας και να παίξουμε σκληρά γιατί έτσι παίζει και η ΤΣΣΚΑ. Έχουν πολύ ταλέντο σε όλες τις θέσεις, δημιουργικότητα και καλή εκτέλεση, παρά τις δύο απουσίες στην φροντ λάιν. Επίσης, δεν ξέρω αν θα παίξει ο Γκριγκόνις. Είναι μια ομάδα που έχει δύο τρεις ταλαντούχους παίκτες σε κάθε θέση, οπότε θέλει πολύ καλή ομαδική δουλειά για να μπορέσουμε αν διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το αν οι απουσίες των Ρώσων προκαλούν εφησυχασμό: 

«Πως μπορούμε να εφησυχάσουμε; Να πούμε πως επειδή δεν παίζει ο Σενγκέλια και ο Μιλουτίνοφ θα κερδίσουμε οπωσδήποτε; Δεν είναι μπορεί να είναι έτσι ποτέ! Θεωρώ πολύ σημαντικό να καταλάβουν όλοι πως στο ευρωπαϊκό μπάσκετ οι ομάδες κερδίζουν και οι ομάδες χάνουν. Η απουσία ενός ή δύο παικτών σε τόσο βαθιά και ποιοτικά ρόστερ που έχουν όλες οι ομάδες, δύσκολα φαίνονται και θα υπάρξει κενό. Άλλωστε η ΤΣΣΚΑ γίνεται πιο δύσκολος αντίπαλος με τον Βόιτμαν στο ‘5’ που μπορεί να σουτάρει από έξω. Δημιουργούνται έτσι διαφορετικές απαιτήσεις στο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, δεν μπορούμε να πούμε πως θα εφησυχάσουμε»

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φύγει με τη νίκη:

«Θα κοιτάξουμε να κάνουμε καλά αυτά που κάνουμε καλά μέχρι τώρα ως ομάδα και αν είναι δυνατόν να τα κάνουμε ακόμα καλύτερα. Χρειάζεται να κάνουμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…