Κεντρική NBA Μπακς – Θάντερ 130-111: Επιστροφή στα παρκέ για Αντετοκούνμπο, νίκη για το Μιλγουόκι

Μπακς – Θάντερ 130-111: Επιστροφή στα παρκέ για Αντετοκούνμπο, νίκη για το Μιλγουόκι

Αντετοκούνμπο Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς αγωνίστηκαν στα δύο πρώτα φιλικά της preseason χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όμως ο Έλληνας σούπερ σταρ επέστρεψε στα παρκέ στο τρίτο ματς κόντρα στους Οκλαχόμα Θάντερ, με τα Ελάφια να επικρατούν με 130-110.

Συγκεκριμένα, ο Greek Freak αγωνίστηκε για περίπου 17 λεπτά, έχοντας 8 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επέστρεψαν και οι Κρις Μίντλετον και Τζρου Χόλιντεϊ, οι οποίοι είχαν να παίξουν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Μάικ Μπουντελχόζερ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Γιώργο Καλαϊτζάκη. Ο Έλληνας γκαρντ μπήκε για πρώτη φορά στα τέλη της τρίτης περιόδου και ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε 15 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 4 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Από τους Θάντερ το ελληνικό ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στον Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας 2 πόντους και 1 ασίστ σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Να υπενθυμίσουμε πως το επόμενο φιλικό των Μπακς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης στις 4. Τα Ελάφια θα αντιμετωπίσουν τους Γιούτα Τζαζ στο Σολτ Λέικ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (vid)

Η Φενέρ του Σάρας έβαλε… φωτιά στη σειρά με Καλάθη οδηγό Έπειτα από ένα συγκλονιστικ…