Κεντρική NBA Μπακς: Χωρίς πέντε παίκτες στο Μαϊάμι

Μπακς: Χωρίς πέντε παίκτες στο Μαϊάμι

jrue 820x490 1

Οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του αντιμετωπίζουν τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 3 τους Χιτ. Οι Μπακς μετά την εξαιρετική πρεμιέρα κόντρα στους Νετς ταξιδεύουν στο Μαϊάμι των Κάιλ Λάουρι και Τζίμι Μπάτλερ. Για την ομάδα από την Φλόριντα θα είναι το πρώτο ματς για την φετινή σεζόν. Να σημειωθεί ότι φέτος επιστρέφει στην φυσική της έδρα που στερήθηκε πέρσι.

Αρκετά είναι όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μάικ Μπουντελχόζερ, καθώς όπως ο ίδιος ενημέρωσε δεν υπολογίζει για απόψε πέντε παίκτες. Αρχικά, θα λείπει ο βασικός Τζρου Χόλιντεϊ, αφού ταλαιπωρείται από διπλό τραυματισμό! Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει διπλή διάταση, στη δεξιά φτέρνα και στον δεξιό μηρό από το ματς με τους Νετς.

Οι υπόλοιπες απουσίες θα είναι τεσσάρων αναπληρωματικών παικτών, που ωστόσο ερχόμενοι από τον πάγκο προσφέρουν πολλές και σημαντικές βοήθειες στην ομάδα του Μπουντελχόζερ . Ο λόγος για τους Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Ρόντνι Χουντ, Σέμι Οτζελέγε και Μπόμπι Πόρτις. Ειδικά ο Πόρτις, τελείωσε εξαιρετικά την περσινή postseason και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Μιλγουόκι.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…