Κεντρική Διεθνή Fiba Europe Cup Μόρναρ Μπαρ – Ηρακλής 88-65: Ήττα στο ντεμπούτο του Κουφού

Μόρναρ Μπαρ – Ηρακλής 88-65: Ήττα στο ντεμπούτο του Κουφού

Iraklis 2 820x490 2 jpg

Ο Ηρακλής ακόμα και με την έλευση του Στέργιου Κουφού, έδειξε πως δεν έχει βρει χημεία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί και από την Μόρναρ με 88-65.

Ανοργάνωτος και χωρίς σημάδια χημείας και συνοχής ο Ηρακλής δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μόρναρ Μπαρ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 88-65 για την τρίτη αγωνιστική του FIBA Europe Cup.

Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν για ακόμα ένα παιχνίδι πως είναι επιρρεπείς στο λάθος (19 στο σύνολο) και πως παρατούν κάθε προσπάθεια ανάκαμψης.

Αυτό γίνεται κάθε φορά που ο αντίπαλος αρχίζει να ξεφεύγει στο σκορ, χωρίς ιδιαίτερα να είναι κάποιο… μεγαθήριο, αλλά της ίδιας συνομοταξίας.

Οι παραγκονισμένοι Γούλριτζ-Τέιλορ

Ο νέος προπονητής του Ηρακλή, Στέργιος Κουφός, δεν εμπιστεύτηκε τον καλύτερο παίκτη του κόντρα στον Ολυμπιακό, τον Γούλριτζ.

Παράλληλα στην άκρη του πάγκου είχε τον Τέιλορ, στέλνοντας ένα μήνυμα και στους δύο πως πρόκειται να αποχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη.

Η θετική εικόνα του Ντάνιελς

Ο μόνος που στην ουσία διασώθηκε, ήταν ο Τραβίς Ντάνιελς, ο οποίος φαίνεται να βοηθά σε όλους τους τομείς το ίδιο αποτελεσματικά.

Δυστυχώς ωστόσο, η εικόνα του Ντάνιελς δεν ήταν αρκετή για να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ηρακλή

Ορισμένα θετικά στοιχεία προέκυψαν από τον Τράβις Ντάνιελς, ο οποίος βοηθά σε όλους του τομείς το ίδιο αποτελεσματικά, αλλά, δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει την δυσάρεστη εικόνα της ομάδας του.

Στο 61-45 (στο 27΄) φάνηκε ότι δεν υπάρχουν πολλές δυνάμεις για να δείξει ανταγωνιστικός και έμεινε να κυνηγά για να χάσει αξιοπρεπώς.

Με τον αέρα του +17 και με την απογοητευτική εικόνα του Ηρακλή, η Μόρναρ είχε το σαφές προβάδισμα νίκης μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ίδια εικόνα μέχρι το τέλος και ο Ηρακλής επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και το ελληνικό πρωτάθλημα για τη σύντομη προετοιμασία του, στο καθοριστικό παιχνίδι της Λάρισας.

Τα δεκάλεπτα: 25-24, 47-37, 69-52, 88-63
ΜΟΡΝΑΡ ΜΠΑΡ: Ντέιβις 15(1), Γκόρντιτς 16(2), Σ. Μίκοβιτς 2, Μόσλεϊ 9, Σέχοβιτς, Γέρεμιτς 9(3), Λάζιτς 8(1), Λιούις 10(1), Μάρλιουκιτς, Ρακόσεβιτς 6, Ζιβάνοβιτς, Μ. Μίκοβιτς 13(1).
ΗΡΑΚΛΗΣ: Αγραβάνης 9 (1), Χαριτόπουλος 2, Κουζέλογλου 11(2), Παπαδάκης 2, Πετανίδης, Τέιλορ 2, Ντάνιελς 5, Ντάγκλας 16 (4), Λιντς 6, Γούλριτζ 6, Φίλιος 6(1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Fiba Europe Cup

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…