Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μάρτιν: «Να παίξουμε σκληρά κα να έχουμε αυτοπεποίθηση»

Μάρτιν: «Να παίξουμε σκληρά κα να έχουμε αυτοπεποίθηση»

Μάρτιν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το βράδυ την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague. O Χασάν Μάρτιν μίλησε για αυτή τη κρίσιμη αναμέτρηση, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται ερυθρόλευκοι για να πάρουν τη νίκη. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι πρέπει να παίξουν με αυτοπεποίθηση και σκληράδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χασάν Μάρτιν:

«Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είναι από τις κορυφαίες ομάδες της λίγκας», τόνισε ο Αμερικανός σέντερ και συνέχισε: «Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά, να βγούμε στο παρκέ με αυτοπεποίθηση και να μην κάνουμε πολλά λάθη, γιατί είναι πραγματικά καλή ομάδα. Όπως είπα και πριν για να κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση, να μην επιτρέψουμε τα ελεύθερα σουτ και να παίξουμε σκληρά στην άμυνα γιατί είναι μια ομάδα με μέγεθος. Αν παίξουμε δυνατά, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

Μέχρι στιγμής η άμυνα έχει δώσει σπουδαία αποτελέσματα στους «ερυθρόλευκους» και όπως παραδέχθηκε ο Χασάν Μάρτιν σε αυτή θα συνεχίσουν να… ποντάρουν. «Αμυντικά έχουμε πολύ καλό ρυθμό αυτή τη στιγμή και αυτό είναι ένα καλό βήμα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να ανεβάσουμε ρυθμό, ειδικά κόντρα σε μια τόσο δυνατή ομάδα όπως είναι η ΤΣΣΚΑ. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Θα πρέπει να μείνουμε συμπαγείς».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…