Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μακάμπι-Παναθηναϊκός – Με Φερέλ για το διπλό

Μακάμπι-Παναθηναϊκός – Με Φερέλ για το διπλό

Φερέλ Μακάμπι ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Ισραήλ την Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:05) με στόχο την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα του. Το «Τριφύλλι» θα έχει στην αποστολή του τον νεοαποκτηθέντα Γιόγκι Φερέλ ο οποίος αναμένεται να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του. Φυσικά η απορία είναι αν τελικά θα λύσει το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει στο σκοράρισμα, κάτι στο οποίο οι «Πράσινοι» πάσχουν.

Αυτό που ο Παναθηναϊκός αναζητά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι να βελτιωθεί επιθετικά και αμυντικά. Από την άλλη η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρατάσσεται αποδεκατισμένη καθώς ταλαιπωρείται από πολλά κρούσματα κορονοϊού. Επιπλέον ο προπονητής των Ισραηλινών Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται υπό κρίση από την διοίκηση της ομάδας. Το παιχνίδι είναι ήδη sold-out.

Τι δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πρίφτης;

«Είναι προφανές ότι το πρόγραμμα δεν είναι φιλικό στο να σταθεροποιηθούμε, να βελτιωθούμε, να νιώσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα από κάποιες νίκες. Για ακόμα ένα παιχνίδι έχουμε δύσκολη αποστολή. Η Μακάμπι είναι σε μια φάση που χρειάζεται νίκες και ειδικά στο γήπεδό της.

Από την άλλη, πέρα από το πρόγραμμα εμείς πρέπει να βελτιώσουμε αρκετές αστάθειες που έχουμε στην απόδοσή μας και επιθετικά και αμυντικά. Αυτές τις μικρές εκλάμψεις καλών αποδόσεων που έχουμε να τις κάνουμε περισσότερες, να τις επεκτείνουμε και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν είναι κάτι εύκολο αυτό, αλλά πρέπει να το κάνουμε»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…