Κεντρική NBA Μάικλ Τζόρνταν: Στηρίζει τη στάση της λίγκας… για τους εμβολιασμένους

Μάικλ Τζόρνταν: Στηρίζει τη στάση της λίγκας… για τους εμβολιασμένους

Μάικλ Τζόρνταν 820x490 1

Οι διοργανωτές του ΝΒΑ, έχουν πει ότι οι μη εμβολιασμένοι παίκτες πρέπει να συμμορφώνονται με μια μακρά λίστα περιορισμών για να παίζουν σε παιχνίδια και να συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες, όπως η προπόνηση.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι το 95% των παικτών είχαν εμβολιαστεί με τουλάχιστον την πρώτη δόση, αλλά ορισμένοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Καϊρί Ίρβινγκ των Μπρούκλιν Νετς, δεν είχαν ξεκαθαρίσει δημόσια εάν έχουν εμβολιαστεί.

Ο Τζόρνταν, ο οποίος έπαιξε 13 σεζόν με τους Μπουλς οδηγώντας τους σε έξι πρωταθλήματα και τώρα είναι ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς, δήλωσε ότι δεν τον απασχολούν τα πρωτόκολλα του πρωταθλήματος.

«Δεν με απασχολούν καθόλου. Συμφωνώ με την λίγκα», είπε ο Τζόρνταν στο NBC και συνέχισε: «Πιστεύω ακράδαντα στην επιστήμη και ελπίζω ότι όλοι θα τηρήσουν τους κανόνες του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι μόλις συμφωνήσουν όλοι, θα είμαστε καλά».

Η νέα σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη παρά τις ανησυχίες σχετικά με την μεταδοτική παραλλαγή «Δέλτα» του κορονοϊού που έπληξε ιδιαίτερα τους μη εμβολιασμένους.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…