Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: «Μπορεί να μας κάνει καλό η ήττα»

Λυκογιάννης: «Μπορεί να μας κάνει καλό η ήττα»

Λυκογιάννης

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο BCL. Ο Έλληνας τεχνικός, σχολίασε, ότι η ήττα από το Λαύριο στο κλειστό της Πυλαίας, μπορεί να κάνει καλό στην ομάδα.

Όπως τόνισε, οι «ασπρόμαυροι» έχουν αφήσει τον αγώνα του Σαββάτου πίσω τους. Επικεντρώνουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Ιγκοκέα, το οποίο θα διεξαχθεί στη Βοσνία.

Αναλυτικά η παρουσίαση του θέματος από το paokbc.gr:

«Πρεμιέρα ΠΑΟΚ mateco στη Βοσνία με Igokea

Η πρεμιέρα του Basketball Champions League είναι μία σημαντική πρόκληση για τον ΠΑΟΚ mateco. Ο «δικέφαλος» επιστρέφει μετά από απουσία μίας σεζόν στη διοργάνωση και ξεκινά το φετινό του ταξίδι στην Ευρώπη από το Laktasi Sports Hall με αντίπαλο την Igokea.

Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 19:30 (Ωρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sports 4 HD, θα είναι και ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου Ευρώπης για τον κόουτς Λυκογιάννη, ο οποίος ωστόσο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σε άλλα πράγματα.

«Το θετικό είναι πως το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι έρχεται μετά από μια κακή δική μας εμφάνιση. Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να ξεφύγουμε πολύ γρήγορα από την ρουτίνα της αναζήτησης του τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Επικεντρώσαμε το ενδιαφέρον μας στον αντίπαλο. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο τι δυνατόν καλύτερα, ώστε να είμαστε καλύτεροι από ότι στην πρεμιέρα και να διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε ο Άρης Λυκογιάννης, αναφερόμενος στην πρεμιέρα της ομάδας στο Basketball Champions League, η οποία θα πραγματοποιηθεί χωρίς τον τραυματία Jermaine Love που έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ mateco πήρε μία πρώτη γεύση από το Laktsai Sports Hall το βράδυ της Δευτέρας. Εκεί έγινε η πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Ακόμα, υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για την ομάδα μας και τo πρωί της Τρίτης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…