Κεντρική Basket League Λαύριο – Απόλλων Πατρών 82-66 – Όταν βρήκε ρυθμό, το καθάρισε… [vid]

Λαύριο – Απόλλων Πατρών 82-66 – Όταν βρήκε ρυθμό, το καθάρισε… [vid]

κοοο jpg

Το Λαύριο αν και ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλων Πατρών, κατάφερε να πάρει την νίκη με 82-66. Έτσι η ομάδα του Σερέλη συνεχίζει στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας.

Από το Λαύριο ξεχώρισε ο Κακλαμανάκης με 16 πόντους και 8 Ριμπάουντ, ενώ ο Μουράτος είχε 9 πόντους και 8 ασίστ, με τον Κάρτερ να κάνει πολύ καλό παιχνίδι και εκείνος με 13 πόντους. Από τον Απόλλων Πατρών ξεχώρισε ο Κόελμαν και ο Τσαλμπούρης.

Το παιχνίδι:

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνονται. Το Λαύριο έψαχνε τα πατήματά του και δεν μπορούσε να βρει ρθυθμό, κυρίς επιθετικά. Προηγήθηκε με +4 (17-13), αλλά ο Απόλλων Πατρών κατάφερε να περάσει μπροστά με +1 (18-17). Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου το Λαύριο πήρε και πάλι προβάδισμα με +1 (19-18).

Στην 2η περίοδο η κατάσταση άλλαξε με το Λαύριο να πατάει γκάζι και να παίρνει ένα αξιόλογο προβάδισμα. Μπροστάρηδες οι Κάρτερ, Μουράτος και Κακλαμανάκης που είχαν πάρει από το χέρι την ομάδα του Λαυρίου και την καθοδηγούσαν προηγούμενη με +6 (42-36) για να κλείσει με αυτό το τρόπο το 1ο ημίχρονο.

Στην 3η περίοδο και με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι δεν άλλαξαν ρυθμό και μπήκαν πάλι με πατημένο το γκάζι μέσα ώστε να αποκτήσουν διαφορά και έτσι πήγαν ακόμα και στο +12 (56-44). Κάπου εκεί ο Απόλλων Πατρών μείωσε σημαντικά και έφτασε την διαφορά ακόμα και στο -4 (56-52).

Στην 4η περίοδο το Λαύριο προσπάθησε να αποκτήσει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας και ξέφυγε εκ νέου με +9 (67-58). Το Λαύριο δεν στάμαγε και με πατημένο το γκάζι πήγε και στο +15 (75-60) με έναν τρομερό Κακλαμανάκη που κάτω από τη ρακέτα έκανε ότι ήθελε.  Τελικά οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 82-66 για να φτάσουν σε ακόμα μία νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…