Κεντρική Basket League Λαρεντζάκης: «Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια στο τέλος και πήραμε τη διαφορά»

Λαρεντζάκης: «Βγάλαμε περισσότερη ενέργεια στο τέλος και πήραμε τη διαφορά»

Λαρεντζάκης

20211003 184228

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Basket League ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της ΑΕΚ 103-78 παίρνοντας την διαφορά στην τελευταία περίοδο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στον Over FM.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, τόνισε στον Δημήτρη Ιωαννίδη, ότι ο Ολυμπιακός έβγαλε πολύ περισσότερη ενέργεια στο τελευταίο μέρος του ματς. Και αυτός ήταν ένας από τους παράγοντες που τον οδήγησαν στη νίκη. Και με αυτή τη διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

«Στο ξεκίνημα η ΑΕΚ ήταν πολύ διαβασμένη. Έβαλε πολλά σουτ. Δημιουργούσε πολύ καλά. Τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο είπαμε ότι πρέπει να παίξουμε περισσότερο άμυνα, να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια βάλαμε και εμείς κάποια καλάθια και ήρθε αυτή η διαφορά.

Είμαι ένας παίκτης που θα δώσω σίγουρα το 100%. Και παλεύω για κάθε μπάλα και κάθε κατοχή. Στόχος μου είναι να κερδίζει η ομάδα και να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά».

Για τη Ρεάλ που έρχεται;

«Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε πολύ. Γιατί όλοι ξέρουμε πόσο καλή και ποιοτική ομάδα είναι. Και πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ καλό δείγμα σε τι κατάσταση βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς».


 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…