Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης: «Όχι μόνο τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση»

Λαρεντζάκης: «Όχι μόνο τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση»

Λαρεντζάκης

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο» για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος στην εκτός έδρας αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνας παίκτης των Πειραιωτών συμπλήρωσε πως μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη στο συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο  Λαρεντζάκης

«Γεια σας!

Την Παρασκευή  δώσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Όμως, όπως έχουμε πει πολλές φορές, βάσει προγράμματος δεν υπάρχει χρόνος να «στέκεσαι» ούτε στις ήττες, αλλά ούτε και στις νίκες. Είσαι υποχρεωμένος να προχωράς μπροστά και να εστιάζεις στο επόμενο.

Εμείς σήμερα θα αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή και θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσουμε το αήττητο μας στην Stoiximan Basket League.

Είναι δεδομένο πως υπάρχει κόπωση, καθώς αμέσως μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ ταξιδέψαμε στην Θεσσαλονίκη και φτάσαμε στις 5 τα ξημερώματα. Αυτή η κόπωση, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσει άλλοθι ή δικαιολογία. Επιβάλλεται να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να βγάλουμε αντίδραση.

Εκτιμώ πως το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Θα αγωνιστούμε σε μια δυνατή έδρα, ενώ η πρόσφατη αλλαγή προπονητή θεωρώ πως θα αποτελέσει κίνητρο για τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Θα θέλουν όλοι να κάνουν μια νέα αρχή και είμαι σίγουρος πως θα βγάλουν πολλή ενέργεια στο παρκέ.

Το σημαντικό, ωστόσο, για να φύγουμε με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη, είναι να κάνουμε αυτό που εμείς ξέρουμε καλά. Να παίξουμε σκληρή άμυνα, χωρίς κενά διαστήματα και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του κόουτς.

Ιδανικά θέλουμε όχι μόνο τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση που θα μας δώσει… ώθηση για τη διπλή Ευρωπαϊκή εβδομάδα που ακολουθεί.

Καλή συνέχεια…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …