Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Κόουλμαν: Βλέπει Ιωνικό και… δαιμονίζεται

Κόουλμαν: Βλέπει Ιωνικό και… δαιμονίζεται

Κόουλμαν

Ο Απόλλωνας Πάτρας επέστρεψε στα… μεγάλα σαλόνια ύστερα από αρκετά χρόνια και θέλει να καθιερωθεί ξανά στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Η ομάδα του κόουτς Βετούλα ξεκίνησε εξαιρετικά στη Basket League, καθώς επικράτησε του Ιωνικού Νικαίας με 80-72. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ορλάνο Κόουλμαν, ο οποίος εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Κόουλμαν: Έδειξε τις… προθέσεις του στο Κύπελλο

Ο Ορλάνο Κόουλμαν συστήθηκε στο ελληνικό κοινό στην αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Ιωνικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του μπορεί να μην κατόρθωσε να πάρει τη νίκη-πρόκριση, αλλά ο ίδιος κατάφερε να διακριθεί. Ο 29χρονος καλαθοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Κόουλμαν ολοκλήρωσε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχοντας double double με 15 πόντους (4/5 βολές, 4/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα) και 11 ριμπάουντ (8 αμυντικά – 3 επιθετικά). Ακόμη, μέτρησε 2 ασίστ 2 κλεψίματα και 3 λάθη συγκεντρώνοντας 19 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 32,28′ συμμετοχής. Αυτό ήταν το πρώτο και θετικό δείγμα του παίκτη.

Κόουλμαν: Τα προεόρτια στο Κύπελλο, στην Basket League το… κυρίως πιάτο

Ο Ορλάντο Κόουλμαν ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη του εμφάνιση με τον Απόλλωνα Πάτρας. Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη, καθώς στην πρεμιέρα της Basket League οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Αντίπαλος και πάλι ο Ιωνικός, τον οποίο ο Αμερικανός από ότι φαίνεται βλέπει όπως ο ταύρος το… κόκκινο πανί.

Στο πρώτο του παιχνίδι στην Basket League ο Κόουλμαν ήταν ακόμη καλύτερος από ότι στο Κύπελλο. Συγκεκριμένα, έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο double double. Αυτή τη φορά μέτρησε 22 πόντους (1/1 βολή, 6/9 δίποντα, 3/7 τρίποντα) και 9 ριμπάουντ, όλα αμυντικά. Ακόμη είχε 1 ασίστ, 1 τάπα, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. Οι επιδόσεις του του έδωσαν 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Αμερικανός εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων του Απόλλωνα στην Ελλάδα. Αν συνεχίσει έτσι, τότε, ο Νίκος Βετούλας σίγουρα θα τρίβει τα χέρια του, καθώς κατάφερε να εντοπίσει ένα πραγματικό… λαβράκι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…