Κεντρική Basket League Κολοσσός Ρόδου – Ιωνικός 88-81: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Νησιώτες [vids]

Κολοσσός Ρόδου – Ιωνικός 88-81: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Νησιώτες [vids]

Basket

Ο Κολοσσός Ρόδου πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στη Basket League, καθώς επικράτησε του Ιωνικού Νικαίας με 88-81. Οι Νησιώτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο ροζ φύλλο αγώνα για την ομάδα του κόουτς Κατζούρη.

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια, με τον Κολοσσό Ρόδου να καταφέρνει να πάρει τα ηνία του σκορ με 2 πόντους (8-6). Οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα άστοχες σ΄αυτήν την πρώτη περίοδο. Μέχρι το 7ο λεπτό είχαν 3/12 και 3/10 σουτ αντίστοιχα, με τους παίκτες να τα έχουν… σπάσει.

Ο Ιωνικός Νικαίας πάτησε γκάζι στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις σε άμυνα και επίθεση και μ΄ένα μικρό σερί 5-0 στο τελευταίο λεπτό προηγήθηκαν με 21-16. Στην πρώτη περίοδο και οι δύο ομάδες είχαν κακά ποσοστά στην επίθεση, αλλά στο τέλος της οι παίκτες του Σενγκούρα κατάφεραν να αλλάξουν την κατάσταση. Με καλές επιλογές σε άμυνα και επίθεση πήραν διαφορά πέντε πόντων.

Ο Σεγκούρα έριξε στο παιχνίδι τον Ζερμέιν και αυτός έκανε κατευθείαν τη διαφορά. Ο Αμερικανός πέτυχε 11 πόντους με 3/3 τρίποντα και 1/1 δίποντο και έδωσε προβάδισμα 8 πόντων στον Ιωνικό (23-31). Ο Κολοσσός Ρόδου δεν τα παράτησε και με συνεχόμενα τρίποντα έτρεξε σερί 10-2 και έφερε το ματς ξανά στα ίσια (33-33).

Ο Ζερμέιν συνέχισε να βομβαρδίζει, ενώ έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Γόντικα, έδωσαν στον Ιωνικό και πάλι το προβάδισμα (38-43). Στην αντίπερα όχθη, Φλόιντ (13 πόντοι) και Ουίλιαμς έκαναν τη διαφορά και κράταγαν στο παιχνίδι την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου (43-46). Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη διαφορά μόλις στον έναν πόντο, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά με 46-45.

Κολοσσός: Η ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Κολοσσός Ρόδου μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Οι Ροδίτες ήταν εκπληκτικοί στο ξεκίνημα και με ένα επί μέρους 15-6 πήραν τα ηνία του σκορ και έχτισαν και μία μικρή διαφορά (60-52). Ο Ιωνικός Νικαίας επέστρεψε ξανά στο παιχνίδι και το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ 66-63 υπέρ των Νησιωτών.

Ο Φλόιντ και στην τέταρτη περίοδο συνέχισε να είναι καυτός και κατάφερε με τέσσερις συνεχόμενους πόντους να στείλει τη διαφορά στους 8 (75-67). O Ιωνικός δεν τα παράτησε και κατάφερε με επί μέρους σκορ 5-1 να μειώσει στους τέσσερις πόντους (76-72). Ο Κολοσσός Ρόδου άντεξε στην πίεση. Οι Νησιώτες έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και έστειλαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (85-75).

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και ο Κολοσσός πήρε τη νίκη με 88-81.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 45-46, 66-63, 88-81

The post Κολοσσός Ρόδου – Ιωνικός 88-81: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Νησιώτες [vids] appeared first on overfm.gr.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …