Κεντρική Διεθνή Eurocup Κασιμίρο: «Ξεχωριστή μέρα η πρεμιέρα του Eurocup»

Κασιμίρο: «Ξεχωριστή μέρα η πρεμιέρα του Eurocup»

Κασιμίρο

Ο Λουίς Κασιμίρο και η ομάδα του ρίχνονται στη μάχη του Eurocup αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα την Βαλένθια εκτός έδρας. Πολύ δύσκολο ξεκίνημα για τον Προμηθέα, καθώς η Βαλένθια είναι η πολυνίκης του θεσμού μετρώντας 4 κατακτήσεις. Μάλιστα μέχρι και πέρσι αγωνιζόταν στην Euroleague. Ο Λουίς Κασιμίρο κάθισε στον πάγκο της τη διετία 2000-02 και αναφέρθηκε και σε αυτό.

«Ανυπομονώ για την έναρξη της νέας σεζόν σε αυτή την τόσο σπουδαία διοργάνωση. Είμαι ενθουσιασμένος και, συγχρόνως ευγνώμων για τη συνεργασία μου με τον Προμηθέα. Θα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα, διότι αντιμετωπίζουμε τη Βαλένθια, μια ομάδα που έχω κοουτσάρει στο παρελθόν και σέβομαι πολύ», δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα.

Δηλώσεις παραχώρησε και ο Νίκος Γκίκας που ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αρχίζει η σεζόν στο EuroCup και ανυπομονούμε για μια συναρπαστική σειρά παιχνιδιών. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή τύχη με υγεία για όλους. Είναι ωραίο ότι θα δούμε ξανά κόσμο στις εξέδρες να υποστηρίζει τις ομάδες του».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…