Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Καμπερίδης: «Πρώτη φορά χάνω αγώνα λόγω τραυματισμού»

Καμπερίδης: «Πρώτη φορά χάνω αγώνα λόγω τραυματισμού»

Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανανέωσε το blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, κάνοντας αναφορά στο παιχνίδι του Σαββάτου (09/10) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Καμπερίδης

Ξεκίνησα να γράφω αυτό το blog περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Δυστυχώς δεν είναι καλά τα πράγματα και δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα στο παιχνίδι της Πάτρας. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα.

Αισθάνομαι πολύ περίεργα γιατί είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, στα τέσσερα χρόνια που παίζω στην Α1. Είναι η πρώτη φορά που χάνω αγώνα λόγω τραυματισμού.

Το συζητούσαμε με τον Jermaine όταν κάναμε θεραπεία. Πόσο πολύ μας ενοχλεί που δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Πιστεύουμε στα παιδιά, ξέρουμε ότι θα τα δώσουν όλα, αλλά και οι δύο θέλαμε να ήμασταν εκεί, μαζί τους.

Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για μας και σίγουρα όχι όπως το σκεφτόμασταν. Πρέπει να έχουμε καλύτερες συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Δεν τα είχαμε αυτά στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και αυτό μας στοίχισε.

Δεν το περίμενα ότι θα είχαμε αυτή την εικόνα γιατί είχαμε δουλέψει πολύ. Θα δουλέψουμε περισσότερο, θα προσπαθήσουμε ακόμη πιο πολύ. Αυτός είναι ο τρόπος, ειδικά τώρα που έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και με συνεχόμενα παιχνίδια. Και τώρα, πρέπει να σταθεί και δίπλα στην ομάδα ο κόσμος, στα παιχνίδια στο δικό μας γήπεδο, εκεί που με την παρουσία τους η δύναμη μας πολλαπλασιάζεται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός – 88-82: Ήταν θέμα ποιότητας…

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ, καθώς δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί το πολ…