Κεντρική Basket League ΚΑΕ ΑΕΚ: «Μπάζει» νερά το κλειστό στα Λιόσια

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Μπάζει» νερά το κλειστό στα Λιόσια

Μετά από τόσα χρόνια η ΚΑΕ ΑΕΚ βρήκε το σπίτι της. Η νέα της έδρα είναι το κλειστό στα Άνω Λιόσια και δυστυχώς τα προβλήματα δεν λείπουν.

Ο Γιώργος Χήνας, γενικός διευθυντής της ομάδας, και ο Γιώργος Πραχαλιάς μίλησαν στην κάμερα του CosmoteSports. Αφορμή ένα ρεπορτάζ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.  Αποκάλυψαν ότι το γήπεδο έχει προβλήματα και μάλιστα σημαντικά.

Ο Γιώργος Χήνας δήλωσε

Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Παλιά ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρέπει να αναμορφωθεί, με πολλή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ στην καθημερινότητά τους. Είναι και όνειρο για το κλαμπ που ήταν άστεγο για δεκαετίες», δήλωσε ο Γιώργος Χήνας.

Ο Γιώργος Πραχαλιάς δήλωσε

«Με φοβίζει και το λέω με πόνο καρδιάς η οροφή του γηπέδου η οποία μπάζει νερά. Σε περίπτωση μέσης ή ισχυρής βροχής. Η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει», δήλωσε ο Γιώργος Πραχαλιάς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόμαστε τον έκτο παίκτη μας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έρχεται για τη νίκη, οπότ…