Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ιτούδης: «Υποψήφιες για τα πλέι-οφ Βιλερμπάν και Μονακό»

Ιτούδης: «Υποψήφιες για τα πλέι-οφ Βιλερμπάν και Μονακό»

Ιτούδης

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει τις Βιλερμπάν (27/10) και Μονακό (29/10) για την έκτη και έβδομη αγωνιστική της Euroleague αντίστοιχα. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έχασε την ευκαιρία και έπλεξε το εγκώμιο των δύο ομάδων πού πρόκειται να αντιμετωπίσει. Ανέφερε πως αμφότερες είναι φαβορί για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιτούδης

«Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό αλλά το μόνο που μας απασχολεί είναι το περιορισμένο rotation μας. Στην κρίσιμη στιγμή οι παίκτες μας είναι κουρασμένοι σωματικά και δεν μπορώ να μοιράσω την κόπωση σε διαφορετικά άτομα. Έχουμε τραυματίας οι οποίοι έχουν κάνει πρόοδο στην αποθεραπεία τους και βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης.

Αρχίζουμε αυτή την «διαβολοβδομάδα» κόντρα στην Βιλερμπάν, μία ομάδα αρκετά αθλητική και πολύ ψηλή η οποία έχει εμπειρία. Διαθέτουν ικανότητες στο σκοράρισμα, αμυντική σκληράδα και μέγεθος το οποίο τους επιτρέπει να παίξουν διαφορετικά στυλ άμυνας.

Επίσης, είναι μία εξαιρετική ομάδα στο ριμπάουντ. Συνολικά περιμένω ένα σκληρό ματς. Επιτρέψτε μου να πω ότι η Βιλερμπάν μαζί με την Μονακό με την οποία παίζουμε στην συνέχεια είναι υποψήφιες για μία θέση στα πλέι οφ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…