Κεντρική Basket League Ιωάννης Παπαπέτρου: «Δεν παίζουμε κοντά στο ταβάνι μας»

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Δεν παίζουμε κοντά στο ταβάνι μας»

Ιωάννης

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, παραχώρησε δηλώσεις μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ιωνικό. Σε αυτές στάθηκε στη δουλειά που πρέπει να γίνει στην άμυνα. Τόνισε ότι οι πράσινοι δεν παίζουν κοντά στο ταβάνι τους και ότι δουλεύουν σκληρά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Όταν λέμε άμυνα, είναι και η διάθεση και το να μπορούμε να παίξουμε στο ίδιο ρυθμό και να βρούμε τα πατήματα και τη χημεία μας. Η χημεία είναι και αμυντική. Δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία για εμάς.
Δεν είναι μυστικό πως θέλουμε χρόνο να βρούμε τα πατήματά μας. Αλλά, μέχρι τότε, πρέπει να κάνουμε νίκες, αυτό είναι το σημαντικό. Διαβεβαιώνω τον καθένα ότι δουλεύουμε πάρα πολύ. Εννοείται πως θέλουμε να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερη άμυνα. Αυτό θέλει λίγο χρόνο».

Για το ματς με τον Ιωνικό: «Ο Ιωνικός είναι αξιόμαχη ομάδα. Εμείς δεν ήμασταν όσοι σκληροί έπρεπε. Ξεκινάω από τον εαυτό μου, αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε πολύ καλύτερα, δεν παίζουμε κοντά στο ‘ταβάνι’ μας. Αλλά, δουλεύουμε σκληρά και έχουμε το σωστό σκεπτικό».

Για τη συνέχεια: «Μπορεί να είναι οδηγός για τη συνέχεια το πώς τελειώσαμε τα ματς. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία. Μην τρελαθούμε. Χάσαμε στην Μπασκόνια στο τελευταίο σουτ. Στη Ρεάλ δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Είναι μια μεγάλη σεζόν, τίποτα δεν κρίνεται αυτήν τη στιγμή.
Πιστεύω στη δουλειά που γίνεται και στην ομάδα. Θα εμφανιστούμε καλύτεροι. Και ο κόσμος και εμείς πρέπει να έχουμε πίστη στη δουλειά που κάνουμε».

Για το πρόγραμμα: «Αυτό αποτελεί και ατομική πρόκληση. Όταν μερικοί παίκτες δεν είναι στην Euroleague πολλά χρόνια και δεν ξέρουν τις απαιτήσεις, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Θέλει και αυτό χρόνο προσαρμογής. Πρέπει να ξεχνάμε τι συμβαίνει και να κρατάμε όσα πρέπει να βελτιώσουμε. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …