Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Γκονζάλες: «Ο Ολυμπιακός αμυντικά είναι η καλύτερη ομάδα»

Γκονζάλες: «Ο Ολυμπιακός αμυντικά είναι η καλύτερη ομάδα»

Γκονζάλες

Η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλες ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Euroleague (26/10, 21:00). Ο κόουτς στάθηκε στη δυσκολία του ματς, ενώ εξήρε την αμυντική λειτουργεία των ερυθρολεύκων. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα της EuroLeague στον αμυντικό τομέα. Αποδίδουν πολύ καλά, σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Πάντα είναι δυνατός αντίπαλος στην έδρα του. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση, να μοιράσουμε σωστά τη μπάλα και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Από την πλευρά του ο Γιοχάνες Τίμαν δήλωσε: «Ανυπομονώ πραγματικά γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι πάντοτε όμορφο να παίζεις μπροστά στους φιλάθλους στον Πειραιά. Ελπίζω ότι θα έρθουν αρκετοί, ούτως ώστε να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και εμείς δεν είμαστε το φαβορί γι’ αυτό το παιχνίιδ. Όμως παίξαμε καλά στο Βελιγράδι, στο τελευταίο μας ματς, και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Η Άλμπα προέρχεται από ήτταν-σοκ εντός έδρας στο Γερμανικό πρωτάθλημα κόντρα Γκέντιγκεν με 65-59. Ωστόσο, με υπερηχητική εμφάνιση πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Βελιγράδι για την 5η αγωνιστική της Euroleague, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 2-3.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…