Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιόγκι Φέρελ – «Είναι η δύναμη μας το ΟΑΚΑ»

Γιόγκι Φέρελ – «Είναι η δύναμη μας το ΟΑΚΑ»

Φερέλ δύναμη ΟΑΚΑ

Ο Γιόγκι Φέρελ αναφέρθηκε στην δύναμη που δίνει το ΟΑΚΑ στους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στην Αναντολού Εφές, για την έκτη αγωνιστική της Euroleague. Θυμίζουμε ότι οι «Πράσινοι» διέσυραν τους Τούρκους με 95-69.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιόγκι Φέρελ: 

«Το πιο σημαντικό ήταν πως παίξαμε καλή άμυνα. Αυτό μας δίνει ενέργεια να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο. Είχαμε ευκαιρία να κάνουμε kick out πάσες για ελεύθερα σουτ και σταματήσαμε πολλές επιθέσεις της Εφές».

«Ο κόσμος έδωσε πολλή ενέργεια! Είναι η δύναμή μας το ΟΑΚΑ, ήρθαν πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο απόψε. Νομίζω ότι… μπήκαν στο κεφάλι των αντιπάλων και τους επηρέασαν ψυχολογικά».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι όμως δεν μένουμε εδώ. Σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε τον αντίπαλό μας, να διαβάσουμε τα χαρακτηριστικά του, να μελετήσουμε τις αναφορές του σκάουτινγκ».

«Περνάω υπέροχα! Μου αρέσει πολύ το φαγητό εδώ. Μένω ακόμα σε ξενοδοχείο, οπότε παραγγέλνω συνέχεια. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ, ώστε να μάθω το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το στιλ του. Κάνουν πιο εύκολη την μετάβαση για εμένα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…