Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Φενέρμπαχτσε – Ούνικς 80-41: Διασυρμός ιστορικής σημασίας

Φενέρμπαχτσε – Ούνικς 80-41: Διασυρμός ιστορικής σημασίας

Φενέρμπαχτσε

Για να βρούμε τελικό σκορ σε αγώνα Ευρωλίγκας, όπου η διαφορά φτάνει τους 39 πόντους, θα πρέπει να ψάξουμε πολύ. Η Φενέρμπαχτσε πάντως το κατάφερε κόντρα στην Ούνικς. Τη διέσυρε με 80-41, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής.

Ουδείς φανταζόταν πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ούνικς Καζάν πως ο εν λόγω αγώνας θα αποκτούσε ιστορική σημασία για τη διοργάνωση.

Οι 41 πόντοι των Ρώσων αποτελούν, ίσως, τη χειρότερη επίδοση στα χρονικά της Euroleague. Όμως, η κάκιστη αμυντική και επιθετική λειτουργεία της πρώην ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Για να φανταστείτε, ο Μάριο Χεζόνια, αγωνίστηκε 26 λεπτά και σημείωσε μόλις 5 πόντους, ενώ ο πρώτος σκόρερ για τους Ρώσους σημείωσε 10 πόντους.

Από την άλλη μεριά ο Σαγιόκ πέτυχε 17 πόντους, ακολούθησε ο Μπούκερ με 16, ενώ ο Ντε Κολό συνεισέφερε με επιπλέον 13 πόντους.

Το ματς δεν θέλει πολλή ανάλυση. Το 21-8 του πρώτου δεκαλέπτου και το 17-5 του τρίτου, αποτυπώνει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων.

Το σίγουρο είναι πάντως πως η Φενέρμπαχτσε ξέσπασε για τις δύο ήττες από την Άλμπα προχτές και τον Παναθηναϊκό τη δεύτερη αγωνιστική και έφτασε σε ρεκόρ 2-2. Από την πλευρά της η Ούνικς υποχώρησε στο 1-3.

Τα δεκάλεπτα: 21-8, 44-22, 61-27, 80-41.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…